Aplicatia prin care verifici daca taximetristii te fura

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Sigur vi s-a intamplat sa luati taxiul si la sfarsitul cursei sa suspectati ca tariful a fost umflat. Acum exista o aplicatie pentru iPhone care functioneaza exact ca un taximetru. Astfel veti putea vedea exact cat face cursa cu taxiul, introducand tariful de pornire, de stationare si cel pe kilometru.

Aplicatia se numeste TaxiChecker si a fost inventata de romanul Tudor Octavian Ana. O puteti cumpara de pe App Store contra sumei de 1,99 dolari.

Dupa ce ati introdus tariful de pornire, de stationare si cel pe kilometru, aplicatia foloseste GPS-ul cu care este dotat telefonul si calculeaza distanta parcursa de taxi din locul de pornire pana in locul dorit.

Aplicatia este folositoare mai ales pentru cursele cu taximetristi care nu pornesc aparatul sau care zic ca e "stricat". Totusi, in cazul in care suma pe care o afiseaza aparatul taximetristului nu este cea din aplicatie, va sugeram sa nu va luati la cearta cu taximetristii (pentru siguranta voastra), cel mai bine e sa le faceti o reclamatie.

Nu uitati si de taxiurile din Bucuresti cu tarife de 0,99 lei/km.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera