Actiune de reciclare in Sectorul 6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Saptamana viitoare in Sectorul 6 se recicleaza, asa am fost anuntati de Biroul de presa al Primariei Sectorului 6. Actiunea de colectare a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice se desfasoara pe 30 martie si 6 aprilie.

Bucurestenii se pot debarasa de de echipamentelele electrice si electronice, atat la punctele fixe de colectare, cat si prin serviciul de preluare gratuita de la domiciliu, intre orele 09.00-18.00.

Punctele fixe de colectare sunt urmatoarele: intr. Str. 1 Mai (Compozitorilor) cu Str. Brasov – (Vis-à-vis de Billa-Drumul Taberei); intr. Blvd. Iuliu Maniu cu Sos. Virtutii (vis-à-vis de Cora) sau blvd. Constructorilor intersectie cu Calea Giulesti.

Daca aveti deseuri grele sau voluminoase puteti suna la numerele –0731.136.942 si 0767.670.412, ca sa faceti programari zilnic in perioada 22 martie - 6 aprilie,  intre orele 9.00-19.00.

Cei care vor recicla vor intra automat intr-o tombola si au sansa de a castiga unul dintre urmatoarele premiile: 15 masini de calcat, 10 cafetiere si 5 hote.

Extragerea castigatorilor acestei tombole va avea loc pe 8 aprilie, ora 11.00, la Primaria Sector 6.

Noi suntem pro reciclare si ti-am oferit si 10 motive ca sa faci lumea mai curata.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera