Actiune de reciclare in Sectorul 4

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestenii din Sectorul 4 sunt anuntati ca incepe o noua campanie de colectare a deseurilor care provin din echipamente electrice si electronice.

Deseurile se recicleaza vineri si sambata, 29-30 martie, cetatenii putand aduce aparatura uzata la unul din cele cinci centre permanente de colectare din Sectorul 4.

Containerele pentru preluarea deseurilor sunt amplasate pe: Aleea Niculitel nr. 6, Str. Targu Frumos nr. 3, Str. Pridvorului nr. 18, Aleea Covasna nr. 3 Bis si Soseaua Berceni nr. 183 B, la Piata Aparatori.

Primaria Sectorului 4 ne-a anuntat ca pentru a recompensa initiativa persoanelor ce aleg sa se debaraseze in mod responsabil de deseurile provenite din echipamente electrice si electronice, organizatorii vor oferi tuturor cate un ghiveci cu flori.

Daca aveti aparatura voluminoasa  puteti suna la numarul 0757.777.097, urmand ca o echipa mobila sa vina la domiciliu, pentru asistenta.

Si pentru cei din Sectorul 6 se organizeaza o actiune de reciclare. Noi suntem pro reciclare si ti-am oferit si 10 motive ca sa faci lumea mai curata.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera