9 dintre cele 15 orase de top mondiale cu viteza rapida de internet sunt in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In cazul in care nu stiati, Romania se lauda cu o viteza de internet demna de invidiat in lume, asa ca ar fi bine sa aflati ca 9 dintre cele 15 orase de top mondiale care detin conexiuni excelente de internet sunt in tara noastra.

Cea mai buna conexiune de internet o are Ploiestiul, cu o viteza medie de download de 102.35 Mbps. De asemenea, Ploiestiul ocupa si locul trei in lume, la acest capitol, dupa Singapore si Hong Kong.

Locul 2 este ocupat de Iasi (locul 5 la nivel global) cu o viteza medie de download de 101.43 Mbps.

Pe locul 3 este pozitionat Bucurestiul, cu o viteza medie de download de 95.18 Mbps, urmat de Timisoara (86.55 Mbps), Galati (83.24 Mbps), Constanta (77.73 Mbps), Cluj-Napoca (75.14 Mbps) Oradea (70.95 Mbps) si Brasov (66.73 Mbps).

2.jpg

Romania ocupa si locul 10 in lume cu privire la viteza medie de upload sau pentru conexiunile fixe de internet, cu 36.19 Mbps, comparata cu o medie globala de 10.7 Mbps.

In Constanta se gaseste cea mai mare viteza de upload, ceea ce o propulseaza pe locul 9 in lume; Brasovul vine pe locul doi, urmat de Oradea, Iasi si Galati.

Bucurestiul este pe locul 6, iar apoi urmeaza Clujul si Timisoara.

1.jpg

Un alt beneficiu al serviciilor de internet in Romania este faptul ca acestea sunt foarte ieftine.

Ne bucura aceste date si ne place cand descoperim ca tara noastra are un impact pozitiv la nivel mondial. Voi ce parere aveti?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera