7 sfaturi esențiale pentru decorarea dormitorului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un dormitor este un loc privat unde oamenii se relaxează, trag un pui de somn în timpul zilei și dorm în timpul nopților. Desigur, un dormitor nu poate fi un dormitor dacă nu există pat. În afară de un pat confortabil, această cameră are nevoie de mobilă de dormitor standard, cum ar fi un șifonier, o noptieră, o comodă și un dulap. Unele dormitoare au propria baie privată, în timp ce unele au chiar o verandă sau un balcon conectat la acesta, unde se poate lua o gură de aer proaspăt și o priveliște către iarba înverzită.

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului în dormitor pentru că petrecem 8 până la 10 ore dormind și uneori mai dormim puțin și în timpul zilei. Această cameră ar putea fi considerat locul preferat al multor persoane.

Când ajungeți acasă după o zi de muncă plină, cu siguranță aveți acea dorință puternică de a vă întinde și de a dormi bine pentru a vă reîncărca cu toată energia pe care ați exercitat-o ​​pentru ziua respectivă. Dacă aveți o cameră bine decorată, cu siguranță veți ajunge rapid în lumea viselor. Dar dacă nu, s-ar putea să vă ridicați și să optați să vă odihniți pe canapea, în timp ce vă uitați la televizor. Cu siguranță, v-ați dori să aveți un dormitor perfect pentru odihnă și relaxare.

Ca persoană ocupată, trebuie să vă lăsați dormitorul să fie sanctuarul dvs., pentru a vă ajuta la reducerea stresului și la creșterea șanselor de relaxare. Faceți din acesta un loc perfect pentru a visa și a vă relaxa. Prin urmare, în această postare, optăm să vă oferim câteva sfaturi pentru decorarea camerei dvs. cu mobila dormitor, având în vedere că dormitorul dvs. este un loc important pentru relaxare.

1. Alegeți culorile potrivite.

La alegerea culorilor pentru un dormitor, asigurați-vă că veți folosi culori neutre, culori calde, pământ și culori pastelate. Acestea ar trebui folosite pe pereți, tavane și chiar în mobilă de dormitor. Evitați să folosiți culori strălucitoare, pentru că acest lucru nu vă va stimula să dormiți. Asigurați-vă, de asemenea, că culorile mobilierului și chiar ale țesăturilor se completează reciproc. Trebuie să vă faceți camera odihnitoare și relaxantă, astfel încât să nu vă fie greu să adormiți.

2. Alegeți patul potrivit.

Patul dvs. este punctul central al dormitorului. Asigurați-vă că îl alegeți pe cel potrivit. Dacă folosiți un pat mare, dormitorul dvs. va arăta mic și aglomerat mai ales dacă camera dvs. nu este prea mare. Dacă folosiți un pat prea mic, acesta va părea incomod. Trebuie să alegeți dimensiunea potrivită pentru patul dvs. deoarece acesta este una dintre piesele de mobilă de dormitor principale, care ar putea face camera dvs. să arate perfect. De asemenea, alegeți o saltea bună. Ceva moale și confortabil ar fi perfect, astfel încât să puteți avea și vise plăcute.

3. Alegeți un decor de perete corespunzător.

Unii oameni aleg să utilizeze tapet sau să-și văruiască pereții artistic, cu o textură unică. Dar alții aleg să economisească banii pe decorul de perete, vopsindu-l în culori calde simple și agățând poze și tablouri. Puteți căuta câteva imagini care vă plac sau poate doriți să luați în considerare opera de artă a copilului dumneavoastră. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți foarte mult.

4. Alegeți materialul potrivit pentru pardoseală.

În loc să folosiți pardoseli reci, cum ar fi plăci ceramice, marmură sau granit, folosiți podele laminate, lemn sau covor. Nu este recomandabil să utilizați plăci ceramice, deoarece vă va face pardoseala rece. Nu ați vrea să vă ridicați din pat și să călcați pe o podea rece. S-ar putea chiar să alunecați, dacă utilizați plăci ceramice. Dacă aveți deja o pardoseală rece în dormitor, puneți un covor lângă noptieră.

5. Luați în considerare traficul din camera dvs.

Este important să aveți un trafic bun în interiorul dormitorului. Amenajarea tipurilor de mobilă de dormitor afectează foarte mult traficul din dormitorul dvs. Trebuie să permiteți cel puțin 60 cm pentru benzile de circulație. Eliberați-vă drumul spre baie, astfel încât să nu vă împiedicați de nimic atunci când aveți excursii nocturne spre ea.

6. Alegeți culorile și imprimeurile potrivite pentru țesături.

Când alegeți un cuvertură de pat și perdele, asigurați-vă că vor arăta bine în cameră. Luați în considerare culoarea camerei dvs. Puteți alege țesături mai întunecate, dacă camera dvs. este deschisă și țesături mai deschise dacă camera dvs. este întunecată. De asemenea, încercați să căutați un design care să se potrivească designului camerei.

7. Alegeți culoarea corespunzătoare pentru perdele.

Majoritatea oamenilor doresc să utilizeze perdele întunecate, astfel încât dormitorul lor să fie puțin întunecat chiar și în timpul zilei, ceea ce face ca somnul să fie mult mai dulce. Perdelele întunecate arată minunat, mai ales dacă aveți pereți de culoare deschisă. Dar dacă pereții dvs. sunt întunecați, atunci folosiți perdele de culoare deschisă. Trebuie să luați în considerare contrastul în alegerea culorii perdelelor.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera