6 motive pentru a cumpăra un scuter electric în 2021

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

În acest moment, scuterele și trotinetele electrice se bucură de o popularitate imensă în întreaga lume. Există o serie de motive logice pentru acest lucru, despre care vom vorbi în continuare.

În acest articol, veți afla de ce merită să vă gândiți la cumpărarea unei trotinete sau a unui scuter electric, precum și la ce aspecte trebuie să acordați atenție atunci când vă alegeți modul de transport electric personal.

Iată 6 motive bune pentru a vă cumpăra o trotinetă sau un scuter electric.

1. Economisirea timpului

Locuitorii orașelor mari petrec mult timp făcând naveta la muncă și înapoi. Din cauza blocajelor de trafic și a traficului suprasaturat din timpul orelor de vârf, oamenii sunt nevoiți să-și părăsească casele dimineața devreme și să piardă câteva ore pe drum.

Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse, iar scuterele electrice vă permit să îl economisiți în mod semnificativ, indiferent de ce distanțe trebuie să parcurgeți. De aceea, am considerat economisirea timpului a fi unul dintre primele motive pentru a cumpăra un scuter electric.

Atunci când utilizați un scuter electric pentru navetă, nu este nevoie să depindeți de transportul public (să mergeți până la stație, așteptați un autobuz sau metrou, pe un traseu aglomerat).

În medie, cu o singură încărcare, majoritatea scuterelor și trotinetelor pot depăși 25-30 de km. Dar există și mai multe modele cu „rază lungă de acțiune.” Există, de asemenea, modele din
lumea scuterelor electrice care, în modul eco, pot parcurge până la 145 km cu o singură încărcare.

Dacă lucrați mai departe de casă decât ar putea merge scuterul dvs. electric după o singură încărcare, puteți să îl folosiți cel puțin până la metrou sau autobuz - tot veți economisi mult timp. De asemenea, o trotinetă sau un scuter electric elimină complet problema găsirii parcării.

2. Eficiența economică

Marele plus al vehiculelor electrice este avantajul lor economic, în comparație cu alte mijloace de transport.

În primul rând, electricitatea este mult mai ieftină decât benzina. În medie, scuterul electric consumă aproximativ 280 de wați pe oră de încărcare, durând 2 până la 5 ore pentru a se încărca complet. Prin calcule simple, aflăm că în 5 ore dispozitivul consumă 1,4 kW de energie electrică (280 W × 5 = 1400 W).

În al doilea rând, să nu uităm de taxele de parcare. Nu în ultimul rând, un scuter sau o trotinetă electrică în sine pot fi achiziționate în schimbul unei sume destul de acceptabile.

3. Fiabilitate ridicată

De asemenea, în ceea ce privește beneficiile economice, trebuie să vorbim despre costurile reduse ale întreținerii scuterelor electrice. Mai exact, acestea practic nu au nevoie de întreținere. O dată pe lună, asigurați-vă că șuruburile sunt strânse și ungeți-le dacă este necesar. Și asta e tot. Dacă investiți în cel mai bun scuter electric pentru adulți, veți obține un vehicul de încredere, cu garanția producătorului și vă veți feri de eventuale avarii.

Chiar dacă va trebui să înlocuiți anumite piese de scuter; gen o roată, o lanternă, o anvelopă sau o apărătoare de noroi spartă, aceste costuri sunt un nimic, în comparație cu costul întreținerii și reparării unei mașini!

4. Ușurința de utilizare

A învăța cum să mergeți pe o trotinetă sau un scuter electric este mult mai ușor decât să conduceți o motocicletă sau o mașină. Oricine poate stăpâni scuterul electric, indiferent de abilități și nivel de cunoștințe tehnice.

De asemenea, putem adăuga aici o siguranță mai ridicată, în comparație cu alte vehicule mai rapide. Trotinetele și scuterele electrice moderne sunt echipate cu funcții de siguranță, cum ar fi controlul manual al accelerației, oprirea automată a puterii, mecanismul de frânare a discului din spate sau lumini spate. Pentru a vă simți mai încrezători pe drum, puteți chiar să limitați viteza maximă.

5. Mobilitate și viteză

Folosind un scuter electric, este ușor să manevrați pe drumuri sinuoase și să vă deplasați rapid dintr-un loc în altul. În plus, pot fi utilizate atât pe pistele pietonale și pentru biciclete, cât și pe drumurile publice.

Unele scutere sunt chiar concepute pentru terenuri accidentate și offroad. Viteza medie a scuterelor electrice variază de la 25 la 30 km/h. Există și modele de mare viteză.

6. Portabilitate

Spre deosebire de motociclete sau majoritatea bicicletelor (ca să nu mai vorbim de mașini), scuterele electrice sunt foarte portabile. Iată care sunt avantajele unei trotinete sau a unui scuter electric pliabil:

● Transport ușor (greutatea redusă și dimensiunile compacte vă permit să luați scuterul electric cu dvs. pe transportul public sau la birou, sau să-l depozitați în portbagajul mașinii);
● E-scooter-ul este ușor de pliat și deplasat dintr-un loc în altul. Dacă alegeți un model potrivit, chiar și un copil va putea ridica și transporta o trotinetă sau un scuter electric;
● Depozitare convenabilă - nu trebuie să aveți grijă de parcare sau să cumpărați / închiriați un garaj. Un scuter electric ocupă mai puțin spațiu decât o motocicletă sau chiar o bicicletă.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera