5 sfaturi pentru alegerea unei boxe Bluetooth

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O boxă Bluetooth excelentă poate fi un gadget valoros pentru studenți. Fie că este vorba de a amplifica basul la o petrecere sau de a stabili ambianța potrivită pentru a studia, aceste boxe Bluetooth sunt pur și simplu mai convenabile decât cele cu fir.

Cu toate acestea, piața de astăzi oferă boxe Bluetooth în toate formele și dimensiunile. Dacă vă întrebați care este cea mai bună boxă Bluetooth pentru nevoile dumneavoastră, acest articol vă poate ajuta.

Dimensiune

Toate boxele Bluetooth fără fir sunt boxe portabile din punct de vedere tehnic. Cu toate acestea, dacă este convenabil să le transporți cu tine este o cu totul altă întrebare. Dimensiunea unei boxe poate varia foarte mult în funcție de model. Iar tipul specific de boxe Bluetooth de care aveți nevoie va depinde de modul în care intenționați să utilizați boxa.

De exemplu, dacă aveți de gând să folosiți boxa doar pentru a vă ajuta să redați audio sau zgomot alb atunci când studiați, atunci dimensiunea ar putea să nu conteze. Este probabil să vă pregătiți pentru un test atunci când vă aflați în cămin. Chiar dacă faceți aceste sarcini afară, s-ar putea să vă bazați mai degrabă pe căști decât pe o boxă.

Pe de altă parte, dacă preferați să vă luați boxa Bluetooth atunci când călătoriți sau când ieșiți cu prietenii, ar fi bine să vă gândiți la un model mic și portabil - care ar fi mai comod de transportat. Acestea fiind spuse, modelele mai mari tind să ofere o calitate audio mai bună și o autonomie mai mare a bateriei.

Puterea audio

Producătorul nu specifică întotdeauna puterea audio a boxelor Bluetooth. Acest parametru poate indica cât de bună ar fi experiența de ascultare. Puterea audio este reprezentată în wați. Cu cât numărul de wați este mai mare, cu atât puterea este mai mare.

Cu toate acestea, dacă boxa are un watt mare și o carcasă mică, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Va trebui să alegeți puterea audio în funcție de dimensiunea camerei, precum și dacă veți folosi boxa în interior sau în exterior.

Stilul de încărcare

Mulți studenți trec cu vederea importanța alegerii portului de încărcare potrivit atunci când caută boxe Bluetooth. Majoritatea boxelor Bluetooth din ziua de azi sunt dotate cu porturi micro-USB. Dar țineți cont de faptul că majoritatea modelelor de telefoane din zilele noastre au un port USB-C.

Așadar, dacă telefonul dvs. are un port USB-C, atunci va trebui să aveți la dvs. un alt cablu pentru a vă încărca boxa. În plus, după cum știți, porturile USB-C sunt mult mai ușor de manevrat și puteți găsi cu ușurință power bank-uri care vin cu acest port de conectivitate.

De asemenea, ar trebui să verificați dacă este posibilă conectarea boxei dvs. la dispozitive prin conexiuni prin cablu - ceea ce s-ar putea dovedi a fi o caracteristică utilă uneori. 

Versiunea Bluetooth

Atunci când alegeți boxe Bluetooth, s-ar putea să nu acordați atenție versiunii Bluetooth. De fapt, versiunea de Bluetooth determină calitatea transmisiei audio. Nu numai atât, dar decide și distanța pe care o puteți păstra între boxă și dispozitivul la care este conectat.

În mod ideal, ar trebui să căutați Bluetooth 4 sau o versiune mai bună. Bluetooth 3 vine cu suport pentru un profil cu consum redus de energie și poate oferi o rază de acțiune de până la 60 de metri în aer liber. Pe de altă parte, Bluetooth 5 este cea mai recentă versiune și vine cu o rază de acțiune de până la 240 de metri. Cu toate acestea, boxele Bluetooth 5 nu sunt încă comune. În plus, țineți cont de faptul că raza de acțiune va fi semnificativ mai mică pentru ambele versiuni atunci când se află în interior.

Configurarea mai multor camere

Dacă organizați adesea petreceri studențești în spații mari, atunci ar trebui să vă gândiți și la configurarea audio multi-room. Acest lucru este posibil cu boxele care au atât integrare Bluetooth, cât și wifi. Există, de asemenea, modele care sunt compatibile cu AirPlay de la Apple și Chromecast de la Google.

Această funcție vă permite să conectați mai multe boxe Bluetooth la un singur dispozitiv și să le utilizați simultan.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera