5 sfaturi pentru a avea grijă de blugi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O pereche bună de blugi este o piesă de bază în garderoba noastră. Majoritatea dintre noi avem cel puțin o pereche (sau o duzină!) pe care o putem lua și asorta cu aproape orice din dulapul nostru - fie că mergem la cursuri, la întâlniri sau la o întâlnire, avem acea pereche perfectă pe care ne putem baza întotdeauna.

De când denimul a devenit o modă, aproape fiecare femeie a devenit o persoană care poartă denim. Indiferent de anotimp sau de ocazie, denimul vine în ajutor atunci când nu aveți chef să vă îmbrăcați elegant și totuși vreți să fiți un as al stilului. Trebuie doar să știți ce să purtați cu blugi, doamnelor!

Îndrăgostită de haine negre? De ce să nu încercați un look all-over-black? Fie că este vorba de un eveniment formal sau de o întâlnire casual, asocierea unei perechi de blugi negri cu o cămașă de damă neagră poate fi o alegere excelentă. Asigurați-vă doar că nu trebuie să mergeți prea mult timp sub soare purtând acest look. Dacă o puteți purta bine, o combinație de top negru și blugi poate obține un coeficient de stil ridicat la un birou sau la evenimente casual—atâta timp cât blugii sunt curați.

Iată câteva sfaturi de bază pentru a vă ajuta să aveți mai multă grijă de blugii dvs din denim, pentru a-i păstra la fel de bine ca în ziua în care i-ați cumpărat.

Spălați-i cu moderație

Vești bune pentru toate persoanele ocupate. Blugii nu trebuie să fie spălați după fiecare purtare. De fapt, nu ar trebui să fie spălați des, deoarece spălarea des a blugilor îi va decolora mai repede. Blugii decolorați reflectă stilul tău personal, dar o decolorare bună vine din faptul că trăiți în blugi, nu din spălarea excesivă.

Un sfat bun este să aveți doi-trei blugi în rotație. Purtați o pereche astăzi și treceți la o altă pereche mâine. În acest fel, fiecare pereche va avea timp să se aerisească, astfel încât să îi păstrați proaspeți și curați mai mult timp!

Întoarceți-i și spălați-i la rece

O bună regulă de bază este să vă spălați blugii după cel puțin zece purtări (sau când încep să miroasă urât). Iar atunci când îi spălați, asigurați-vă că îi întoarceți pe dos și că folosiți apă rece.

Folosirea apei reci împiedică o pereche de blugi să se decoloreze și este, de asemenea, eficientă din punct de vedere energetic pentru mașina dvs. de spălat, ceea ce înseamnă că economisiți bani și salvați mediul înconjurător, woohoo!

Sau spălați-i de mână

Dacă aveți timp liber, cea mai bună metodă este să vă spălați blugii cu propriile mâini. Umpleți o chiuvetă cu câteva picături de detergent ușor, întoarceți blugii pe dos, apoi aruncați-i în apă și plecați. Da, ați citit bine, plecați. Frecarea nu va face decât să irite fibrele de pe blugi și să le deterioreze în timp. Întoarceți-vă peste o oră și clătiți-i cu apă rece. Uscați-i și ați terminat!

Uscați la aer

Agățarea lor la uscat este cea mai bună soluție pentru a ajuta la păstrarea culorii și a croiului. Atârnați-i în interior și feriți-i de lumina soarelui sau într-o zonă umbrită în aer liber. Nu uitați să puneți un prosop vechi dedesubt pentru a prinde orice picurare, nu vreți să vă întoarceți acasă doar pentru a găsi podeaua pătată în albastru.

Evitați înălbitorul

Știm că acea sticlă de înălbitor este tentantă atunci când vreți să scăpați de pete, dar abțineți-vă de la înălbitor, atunci când vă spălați blugii. Nu numai că va strica culoarea blugilor tăi favoriți, dar va deteriora și materialul, la fel se intampla si cu camasile de dama.

Dacă dați peste acele pete enervante, de exemplu, de la acea dată când vi s-a scurs înghețată pe blugi pentru că vă lua o veșnicie să faceți acel selfie perfect cu înghețată, puteți folosi o cârpă umedă sau o periuță de dinți veche cu detergent blând pentru a îndepărta petele ușoare. Pentru petele mai grele, lăsați-le să se usuce și, dacă este vorba de pete de mâncare, răzuiți mai întâi orice reziduu sau, mai bine, folosiți un șervețel data viitoare când mâncați un castron de paste sau un platou de coaste. Dacă v-ați pătat blugii albi perfecți, aruncați-i la spălat sau spălați-i de mână cu apă călduță. Totuși, evitați înălbitorul, deoarece acesta nu va face decât să dea blugilor dvs. albi un aspect gălbui.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera