5 motive pentru care trotinetele electrice au crescut în popularitate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu vi se pare, trotinetele electrice au apărut peste tot. Sunt rapide, distractive și ideale pentru (aproape) toată lumea. Acum sunt disponibile în majoritatea orașelor importante, iar popularitatea lor este în creștere.

Chiar și Ford intră în acțiune, știind că interesul și piața în plină expansiune a trotinetelor electrice este viitorul. Drept urmare, vânzările trotinetelor electrice individuale sunt în creștere datorită comodității și fiabilității lor. Există numeroase motive pentru care trotinetele electrice s-au infiltrat în orașe din toată lumea. Iată 5 dintre ele.

Trotinetele electrice sunt ieftine

Costul unei trotinete electrice variază în funcție de modelul și caracteristicile pe care le alegeți. În comparație cu plata unei mașini, costul unei biciclete sau chiar transportul public în mod regulat, o trotinetă electrică este calea de urmat, în ceea ce privește economiile de costuri. Întreținerea costă puțin sau deloc. Pentru a o menține în funcțiune, oferiți-i o sesiune de încărcare a bateriei și va fi gata de plecare. Pentru siguranță, o cască este de obicei singurul cost suplimentar.

Alegerea unei trotinete electrice ca mod principal de transport elimină costul ridicat al benzinei, schimbului de ulei, reparațiilor și altor costuri diverse care apar cu deținerea unei mașini sau a unui alt autovehicul. Pentru locuitorii din mediul urban care traversează câteva străzi și alei din centrul orașului pentru muncă sau divertisment, investiția într-o trotinetă electrică pare a fi alegerea evidentă. Sunt suficient de subțiri pentru a se depozita cu ușurință și sunt suficient de la modă pentru a se încadra într-un stil de viață în mișcare.

Trotinetele electrice sunt convenabile

Puteți împacheta o trotinetă și o puteți duce oriunde. Indiferent dacă călătoriți prin oraș sau o aduceți cu dvs. într-o călătorie către un loc nou, este suficient de compactă pentru a fi un mod alternativ de transport acasă.

Deoarece devin din ce în ce mai accesibile, oamenii pot încerca diverse trotinete electrice, înainte de a-și cumpăra una. Când își dau seama de confortul oferit de trotinete și de cât de ușor este să se deplaseze, nu este surprinzător faptul că din ce în ce mai mulți oameni vor să dețină una.

Există multe de spus despre comoditatea de a avea la dispoziție tot timpul ceva atât de subțire și rapid. Este ușor să ajungeți la și dinspre locuri. Fie că este vorba despre un copil care se îndreaptă spre casa unui prieten din cartier sau despre un student care trebuie să se deplaseze rapid prin oraș - există un stil de trotinetă pe măsura oricui.

Trotinetele electrice sunt distractive

Costul și comoditatea sunt importante dacă vă gândiți să achiziționați o trotinetă electrică dar nu uitați și de importanța experienței distractive. Trotinetele au un factor „cool”; îi fac pe adulți să se simtă din nou copii și îi fac pe copii să se simtă ca și cum ar face parte din mulțimea în tendințe.

Este o experiență cât se poate de plăcută pentru oricine are vârsta necesară pentru a conduce o trotinetă electrică pe străzile și trotuarele orașului. Majoritatea pot ajunge la viteza de 25 km/h care este suficient de rapidă pentru a fi distractivă și suficient de lentă pentru a se încadra în siguranță în orice limită de viteză.

Cine ar fi zis că jucăria unui copil se poate dovedi a fi atât de distractivă pentru adulți? Suntem destul de siguri că oricine vă vede conducând o trotinetă simte un pic de gelozie în timp ce așteaptă în mașinile lor.

Trotinetele electrice sunt mai bune pentru mediu

Pe baza unui sondaj Yale, 70% dintre oameni sunt mai îngrijorați de mediu și de amprenta de carbon pe care o lasă, decât de economie. Această populație demografică își dorește opțiuni de transport alternative, pe lângă alte opțiuni ecologice. Trotinetele electrice se potrivesc tuturor celor care doresc să se deplaseze rapid, fără costuri ridicate sau prejudicii mediului.

Costul alimentării unei trotinete electrice reprezintă puțin mai mult de un procent din costul alimentării unei mașini eficiente din punct de vedere energetic. În plus, călătoria cu trotineta electrică este mult mai atrăgătoare decât blocarea în trafic pe străzile orașului și pe drumurile publice. Este bună pentru mediu, dar și bună pentru suflet.

Trotinetele electrice nu sunt pretențioase

Cine vrea să-și facă griji cu privire la întreținerea mașinii, asigurarea sau schimbările regulate de ulei? Cu o trotinetă, tot ce trebuie să vă amintiți este să-i încărcați bateria de care are nevoie, înainte de a porni la drum. Sunt construite pentru a fi rezistente și de lungă durată. Părinții care doresc să cumpere una pentru copiii lor își dau seama ce cadou minunat este, deoarece are factorul distractiv, fiind în același timp rentabilă și convenabilă.

Cu puțin timp în urmă, trotinetele electrice au apărut pe scenă și au devenit un pilon principal în rândul maselor. Cu cât oamenii le folosesc mai mult, cu atât sunt mai convinși că este una dintre cele mai bune inovații care au apărut în ultimul secol.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera