5 branduri cool de moda isi deschid primele magazine outlet in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti pasionati de fashion, avem o veste buna pentru voi - Desigual, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go si Land Mobile sunt brandurile de moda care s-au alaturat listei de chiriasi din cadrul Fashion House si care deschid primele lor magazine de tip outlet din Romania.

Magazinul Desigual are o suprafata de 173 de metri patrati si este primul outlet al retailerului din Romania. Various Brand, magazin multi-brand de articole sportive insumeaza o suprafata tot de 173 de metri patrati, in timp U-Grow, care comercializeaza accesorii pentru copii, are 149 de metri patrati.

Ceilalti retaileri, Multibrand Street & Go si Land Mobile vor avea 320 si respectiv 10 metri patrati.

1__Medium_.jpg

US Polo Assn a decis, de asemenea, sa isi relocheze si extinda spatiul in cadrul outlet-ului, cuprinzand astfel o selectie mai ampla de articole vestimentare. Suprafata noii uitati este de 321 de metri patrati, relateaza wall-street.ro.

1.000 de metri patrati totalizeaza noile contracte de inchiriere.

3__Medium_.jpg

Fashion House, deschis in anul 2008, este singurul centru comercial de tip outlet din Romania. El este situat in West Park Militari, aproape de autostrada A1.

Toate produsele disponibile in Fashion House sunt reduse cu minimum 30%, insa scaderile de pret pot ajunge chiar si la 70% sau 90%.

Printre brandurile regasite in cadrul Fashion House se numara: Tom Tailor, Adidas, Otter, Champion, Mango, Puma, Lee Cooper, Guess, Stefanel Lacoste & Gant, Triumph, Colin’s, BSB, Benvenuti.

2__Medium_.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera