2000 de taxiuri au fost autorizate sa preia pasageri de la Otopeni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In aprilie 2016 s-a stabilit ca taxiurile cu portbagaj mic nu vor mai avea voie sa transporte pasageri de la aeroportul Otopeni.

In aceeasi luna, conform unui comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, s-a anuntat ca aproximativ 500 de taximetristi indeplinesc toate conditiile pentru a-si desfasura activitatea la Aeroportul Henri Coanda si pot prelua pasagerii, fara nicio restrictie.

1.jpg

In prezent, lucrurile s-au schimbat si Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti anunta ca peste 2.000 de taxiuri au fost autorizate sa preia pasageri de la Aeroportul Henri Coanda. Astfel, s-au asigurat conditiile necesare pentru preluarea rapida si fluenta a pasagerilor sositi pe aeroport si pentru transferul lor in siguranta la destinatie.

Taxiurile autorizate au acces atat pe baza de comanda (transmisa prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cat si direct in fata terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul 'primul venit — primul plecat in cursa'.

2.gif

Accesul taxiurilor neautorizate in statiile taxi va fi interzis incepand cu 1 septembrie a.c., ora 0:00. Masura interdictiei vine si la solicitarea Politiei Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetristii neautorizati.

Incepand cu 1 septembrie, statiile taxi de la aeroport vor fi urmatoarele: la etaj, statiile pentru taxiuri la comanda, respectiv pentru taxiuri care practica un tarif de maximum 1.40 lei/km, iar la parter statia pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat.

3.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera