2,7 milioane de luminite de Craciun in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul acesta, beculetele de Craciun nu se mai aprind de 1 decembrie, ci un pic mai tarziu. In jur de 2,7 milioane de luminite vor impanzi principalele bulevarde din Bucuresti incepand din 5 decembrie, in ajun de Mos Nicolae.

Nu va fi ceva neaparat spectaculos, din cate-am inteles de la edilului sef al Capitalei, ci mai degraba simbolic. "Le dam drumul de sarbatori, pe data de 5 decembrie, ca data de 5 spre 6, de Sf. Nicolae, orasul sa-i faca sa mai zambeasca pe bucuresteni, ca au uitat. Poate ca o să fie mai modest decat in alti ani. In orice caz, acest lucru va fi facut cu respect si dragoste pentru oameni", sunt cuvintele lui Sorin Oprescu de la inaugurarea unui nou complex de servicii sociale pentru copii.

2,7 milioane de luminite de Craciun in Bucuresti 2,7 milioane de luminite de Craciun in Bucuresti

Asa cum spuneam, primarul ne promite in jur de 2,7 milioane de beculete pe aproximativ 22 de kilometri de bulevard. Nu o sa lipseasca nici brazii de la Unirii si Universitate, care vor fi instalati tot in 5 decembrie, dar nici activitatile pentru cei mici.

Si pentru ca e Craciun... sa fie targuri! Nu doar in centru, asa cum ne-am obisnuit. "Anul acesta intram in cartiere. Pe domeniul public vor fi organizate targuri, in asa fel incat oamenii sa fie multumiti, mergand sau venind din parc, sa treaca cu copiii, sa cumpere dulciuri etc.", a mai declarat Sorin Oprescu.

Totul pare feeric la doar 6 saptamani inainte de Craciun, cel putin din vorbe... Cand vine factura la lumina va fi alta poveste.
2 comentarii

2,7 milioane de luminite de Craciun in Bucuresti
viorel
#1 -

Comentariu nou

cat de frumooooos. multumim pentru aceste momente

2,7 milioane de luminite de Craciun in Bucuresti
Marya
#2 -

Bravo

Felicitari primariei ca se ocupa in fiecare an ca Bucurestiul sa arate atat de bine!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera