100 de bucuresteni amendati pe ora din clipa in care controlorii RATB au inceput sa fie insotiti de jandarmi si politisti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Controlorii RATB au inceput sa fie insotiti in mijloacele de transport in comun de jandarmi si politisti, iar pe data de 18 februarie 2016 au fost amendati 100 de bucuresti pe ora.

Controlorii sustin ca fara sprijinul politistilor nu au ce sa le faca blatistilor.

"Sunt foarte multe persoane care circula fara carduri. Plus ca nu avem nici cea mai mare autoritate sa ii legitimam si in acest caz foarte multi scapa", spune Adrian Manole, controlor.

1.JPG

Cei care nu platisera calatoria au incercat tot felul de scuze.

- Am zis si eu ca merg asa repede doua, trei statii si asta e.

- Vi s-a mai intamplat sa fiti amendată pe RATB?

- Nu, asta e prima data.

- Dar ce s-a intamplat azi?

- Nu stiu, am plecat asa mai in graba si...

2.JPG

Regia Autonoma de Transport Bucuresti ii sfatuieste pe calatori sa inceapa sa plateasca drumul. Politistii locali vor fi in continuare in autobuze si tramvaie.

"Nu ne dorim sanctionarea, amendarea calatorilor, insa ne dorim ca toti sa cumpere si sa-si plateasca titlul de transport pentru serviciul pe care il folosesc", declara Constantin Tobescu, purtatorul de cuvant al RATB.

RATB are cel mai mic pret din tara pentru o calatorie: 1 leu si 30 de bani. De cinci ani nu a mai crescut. Amenda este 50 de lei daca e platita in termen de 48 de ore si se dubleaza daca nu este achitata in acest interval.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera