10 moduri simple de a părea mai slabă într-un costum de baie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Știm că purtarea unui costum de baie poate fi descurajantă pentru multe femei. Cumpărăturile, în special pentru costume de baie de designer, pot fi frustrante, deoarece nu toate sunt concepute pentru toată lumea. Așa că am alcătuit o listă de sfaturi utile pentru a vă ajuta să găsiți un costum de baie care să vă avantajeze, să fie elegant și să vă facă să arătați superb (și mai slabă, chiar dacă nu ați pierdut acele kilograme în plus de care ați încercat din răsputeri să scăpați!).

1. Aveți grijă ce purtați

Fiecare dintre noi are un tip de corp diferit și are trăsături care nu ne încântă atât de mult. Alegeți piese măgulitoare care să vă accentueze cele mai bune trăsături. Înainte de a căuta un costum de baie, asigurați-vă că știți ce vi se potrivește cel mai bine.

2. Alege culori închise

Nuanțele închise au un efect de slăbire, în special nuanțele de negru și albastru marin sunt perfecte dacă vreți să ascundeți câteva kilograme. Pentru a condimenta lucrurile, căutați siluete și stiluri la modă. Căutați piese care au decupaje, care pot adăuga o notă de senzualitate ansamblului dvs.

3. Optați pentru cover up-uri

Luați-vă un cover up elegant, care să vă complimenteze ținuta de plajă. Acestea dau o aparență de stil casual, dar sexy și sunt mult mai subțiri în comparație cu purtarea unui tricou vechi sau a unui prosop de plajă înfășurat în jurul taliei. Alegeți cover up-uri care sunt aerisite și ușoare.

4. Optați pentru volane, culorilor bloc și uni strălucitoare

Acestea pot atrage privirea exact acolo unde vă doriți și sunt perfecte pentru a îndepărta atenția de la trăsăturile dvs. nu prea bune. Mai mult, volanele și plasele plasate strategic pot face să pară că aveți un bust mai mare, atrăgând privirea în sus și îndepărtând-o de zonele mai puțin măgulitoare. Nu ezitați să încercați nuanțe mai îndrăznețe.

5. Alegeți fie imprimeuri stridente, fie modele mici

Imprimeurile simple și mari tind să vă facă să păreți mai lată. Așadar, fie optați pentru imprimeuri vibrante, fie încercați modele mai mici, cum ar fi bulinele, care au un vibe distractiv și vă pot face să păreți mai slabă fără efort. Acestea nu merg împreună, așa că alegeți-vă costumele de plajă în consecință.

6. Dungile funcționează și ele

Cel mai bun lucru despre dungi sau zig-zaguri este că acestea creează o iluzie și pot masca zonele cu probleme pe care nu doriți să le scoateți în evidență. De asemenea, puteți folosi aceste imprimeuri pentru a amesteca și asorta separat costumele de baie. Încercați să asortați un slip de bikini solid cu un top cu dungi sau invers, pentru a îmbunătăți perspectiva.

7. Fiți îndrăzneață, alegeți decolteuri plonjante

Dacă vreți să arătați puțină piele fără să purtați un costum de baie din două piese, optați pentru body-uri care au o croială măgulitoare și un decolteu plonjant. Este la fel de sexy ca un bikini și vine cu avantajul suplimentar de a vă face să vă simțiți confortabilă.

8. Țesătura încrețită funcționează perfect

Dacă vreți să mascați zonele cu probleme, materialul încrețit vă poate ajuta să vă modelați silueta. Acesta dă aspectul unei talii și al unui trunchi mai subțiri. Alegeți piese care au o textură moale.

9. Purtați-vă părul ridicat

Purtarea părului ridicat vă face să păreți mai slabă și vă oferă un efect general de slăbire. Puteți să vi-l aranjați într-un coc ușor. Lăsați câteva șuvițe deoparte pentru a crea o perspectivă frumoasă care se potrivește cu ideea de plajă.

10. Purtați o pălărie

Purtarea unei pălării este o modalitate fără efort de a îndepărta atenția de la orice nesiguranță pe care o puteți avea în legătură cu corpul dvs. În plus, vă poate proteja pielea și este un accesoriu vestimentar uimitor care vă permite să vă etalați stilul. Încercați pălării uriașe care se potrivesc bine cu costumele de baie, pentru un efect dramatic.

Nu lăsați anxietatea legată de purtarea costumelor de plajă să vă împiedice să vă distrați de minune. Țineți minte aceste sfaturi pentru a arăta superb data viitoare când vă puneți un costum de baie și pentru a arăta cât mai bine atunci când mergeți la plajă.
 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera