1 iunie a fost declarata zi libera

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Camera Deputatilor, in calitate de Camera decizionala, a adoptat un proiect de lege prin care a declarat 1 iunie zi nelucratoare.

Guvernul Ciolos a sustinut adoptarea proiectului de lege. Pentru intrarea in vigoare este nevoie de promulgare de catre presedintele Klaus Iohannis.

9.jpg

Intr-un sondaj realizat de Gallup in ianuarie 2010, aproape jumatate din copii au raspuns ca petrec in medie 1 ora / zi dintr-o saptamana impreuna cu parintii.
Mai mult, in timpul petrecut impreuna, copiii si parintii comunica foarte putin si interactioneaza la un nivel superficial, se arata in expunerea de motive a proiectul de lege.

Initiatorii au trecut in revista opiniile unor specialisti pentru a arata ca sunt pasibili de tulburari comportamentale copiii care nu petrec destul timp de calitate cu parintii, informeaza digi24.ro.

8.jpg

Nu in ultimul rand, alesii au apelat la argumentul potrivit caruia Romania se afla pe ultimele pozitii in UE in ceea ce priveste numarul de zile libere acordate angajatilor.

Depus in iunie 2016 in Parlament, proiectul de modificare a Codului Muncii in sensul introducerii zilei de 1 Iunie pe lista sarbatorilor legale a fost adoptat de Senat pe 13 septembrie, Camera Deputatilor fiind Camera decizionala.

7.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera