Zen Sushi Dorobanti - locul ideal pentru un Sushi Lunch si un desert delicios

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

S-a deschis de curand un al 3-lea restaurant Zen Sushi in Bucuresti pe strada George Calinescu nr. 15, in zona Dorobanti.

Daca ai fost in locatia din zona Victoriei si ti-a placut, vei fi si mai incantat de noul Zen Sushi din Dorobanti, care vine cu un decor intim si inedit si acelasi meniu plin de preparate de calitate.

Cu cateva zile inainte sa ajungem la Zen Sushi din Dorobanti, am trecut pe la cel din Victoriei unde ne-am potolit pofta, deja insistenta, de sushi.

Si pentru ca ne-a placut si am constatat ca si-au pastrat aceleasi retete de sushi, nu ne-am putut abtine si am mers si in restaurantul din Dorobanti.

Asa cum spuneam, am descoperit un decor foarte simpatic, cald si prietenos, ba chiar ne-a placut mai mult decat cel din Victoriei, unde ni s-au parut mesele putin cam prea apropiate si deranjeaza asta daca nu vrei sa auzi ce vorbeste vecinul de masa.

Noua locatie te duce mai mult cu gandul la Japonia si te relaxeaza, ceea ce si speram, vorba aceea: sa fim zen.

Sa vorbim despre sushi


Maki meniu

In ideea ca vei merge la Zen Sushi special pentru...sushi, iata ce combinatii poti gasi si la ce preturi:

Maki meniu: 3p ton maki, 3p somon maki, 3p avocado maki, 3p castravete maki, 4p california maki - 45 lei

Sushi lunch: 1p somon nigiri, 1p lup de mare nigiri, 1p macrou nigiri, 1p crevete nigiri, 1p omleta japoneza nigiri, 4p futomaki - 45


Sushi lunch

Salmon meniu: 3p somon sashimi, 6p somon uramaki, 2p somon nigiri - 60 lei
 
Tuna meniu - 3p ton sashimi, 2p ton nigiri, 4p ton picant maki - 55 lei

Maki for two - 4p california maki, 4p ton picant maki, 4p futomaki, 3p ton maki, 3p somon maki, 3p castravete maki, 3p avocado maki - 79 lei

Meniul complet poate fi gasit si aici!

Noi am comandat sushi lunch si maki meniu si bineinteles un desert incredibil de delicios, banana maki.


Banana maki

La meniul sushi lunch nu ne-a placut crevetele, dar poate tine doar de gust, in schimb toate rulourile au fost incredibil de bune iar omleta japoneza nigiri a fost extrem de savuroasa.

Maki meniu este, de departe, meniul nostru preferat la Zen Sushi, fiind compus doar din ingredientele noastre preferate, avocado, somon, ton, castravete.

Si pentru ca ne doream sa incheiem seara intr-un ton dulce, am ales banana maki, care este un desert foarte bun cu orez, banane, ciocolata si putin caramel. Chiar insistam sa-l incercati.

Suntem convinsi ca toate locatiile Zen Sushi va vor oferi aceleasi servicii de calitate dar daca ar fi sa alegem o locatie preferata, am alege restaurantul din Dorobanti.

Voi unde mancati sushi in Bucuresti?

Mai multe poze aici!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera