Weiss Beer Garden - singura berarie din cartierul Militari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cartierul Militari duce lipsa de locuri de iesit. Numeri pe degete barurile, terasele sau restaurantele in care chiar merita sa mergi.

Printre acestea, un loc fruntas il ocupa acum terasa Weiss Beer Garden. Nu este doar singura berarie din cartier, ci si una foarte buna, cu preturi bune, mancare buna si servire foarte ok.

Aici se afla inainte Casa Warsteiner, insa noua terasa nu a pastrat prea multe din vechiul local, poate doar clientii cu un apetit pentru berea buna.

Weiss Beer Garden Weiss Beer Garden

Terasa este destul de incapatoare si acoperita atunci cand ploua. De asemenea, in noptile mai racoroase, este si incalzita. Pentru ca este vorba despre o berarie, puteti lua in considerare acest loc atunci cand vreti sa vedeti cu prietenii un meci - exista numeroase televizoare, dar si un perete mare pe care in unele seri sunt proiectate evenimente sportive importante.

Un minus ar fi faptul ca este foarte aproape de strada, deci, veti avea tot timpul pe fundal zgomot de masini si noxe.

Weiss Beer Garden Weiss Beer Garden

Pentru ca am descoperit locul din intamplare, ne-am rezumat doar la cateva beri. Am fost surprinsi sa descoperim ca aveau la draft bere Edelweiss (12 lei), mai rar asa ceva. Totodata, am fost surprinsi si de recomandarea chelnerului pentru o gustare care sa mearga cu berea: masline pane umplute cu branza (12 lei).

A fost pentru prima data cand am gustat asa ceva, dar am devenit fani instant si va recomandam sa le incercati.

In meniu veti descoperi si alte beri bune si mai deosebite, cum ar fi Affligem, dar si beri la minidraught (41 - 49 lei) sau la halbe de 1L (14 - 17 lei).  


sursa foto

La capitolul mancare aveti de unde alege: salate 6 - 18 lei, multe feluri de carnati la gratar 19 - 21 lei, mici - 4 lei, mancaruri gatite 11 - 21 lei, pizza 17 - 20 lei etc. Din ce am putut observa, mancarea arata foarte bine, lucru care ne-a convins sa revenim si sa incercam macar o pizza.

Chiar daca aflat la periferie, preturile sunt cam de centru, dar nu o sa fiti dezamagiti de raportul pret/ calitate.

In cazul in care locuiti in Militari, va recomandam sa treceti pe aici, o sa devina rapid locul vostru preferat din cartier. Pe noi sigur ne mai vedeti pe aici.

PS: Au un spatiu foarte mare de joaca pentru copii.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera