VegUp, un mic colt de rai pentru vegani si vegetarieni (si nu numai)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fericiti sunt corporatistii care lucreaza in cladirile Floreasca, vis-a-vis de Promenada Mall. Chiar intr-una dintre cladiri, la subsol, se afla VegUp, o cantina foarte simpatica cu preparate vegane si vegetariene. Pozele de pe pagina lor de Facebook ne-au facut cu ochiul, asa ca ne-am luat o pauza de masa mai lunga si am mers sa-i vizitam.

Meniul se schimba zilnic. Il puteti consulta pe pagina lor de Facebook, alaturi de ingredientele folosite pentru preparate, valorile nutritionale ale acestora si alte sfaturi oferite de Loredana Diaconu, medicul nutritionist care colaboreaza cu Veg Up.

Ii gasiti pe Calea Floreasca 169, de luni pana vineri intre orele 8:30 si 16:00.

Momentan nu livreaza la domiciliu, dar au in plan implementarea acestui serviciu.

Hint: odata intrati in cladire, urmati stickerele amplasate pe podea si pe pereti pentru a ajunge la destinatie. Este un mic labirint, dar lumina de la capatul lui va face sa merite "aventura".

Atmosfera

Nu ne-am simtit deloc ca intr-o cantina. Interiorul este placut, iar personalul foarte amabil.

12991108_768807366588013_5025941195365368836_n.jpg
Sursa

Meniu

Dupa cum ziceam si mai sus, meniul se schimba zilnic. Il puteti consulta pe pagina de Facebook. Tot acolo gasiti si preturile pentru fiecare fel de mancare.

Tip: nu amanati pauza de masa pentru ca riscati sa nu va puteti bucura de toate bunatatile din meniu. Noi am fost in jurul orei 15:00 si lasagna deja se evaporase.

vvv.PNG

cc.PNG

Ce am comandat si cum a fost

Noi ne-am ospatat cu o supa crema de mazare galbena (8,99 lei/300g), sarmale cu carne de soia cu smantana si mamaliguta (15 lei/300g), budinca Duo (4,99 lei/150g) si o limonada (6,50 lei). 

Am inceput cu supa crema de mazare galbena. Calda, gustoasa si cu o consistenta perfecta. Marturisim ca am fost destul de reticenti in privinta sarmalelor, dar dupa ce le-am gustat am decretat: ne plac mai mult decat cele traditionale! Au aproape acelasi gust, dar sunt mai scazute in grasimi si nu cad greu la stomac. Numai bune pentru o zi caniculara de vara cand te apuca pofta de mancare tradtionala. 

Desertul, budinca de seminte de chia si visine, ne-a revigorat.

Am plecat Ne-am rostogolit satisfacuti si cu buzunarele (aproape) nevatamate. Toate preparatele enumerate mai sus au costat 35 de lei

Concluzie

Cu siguranta vom reveni la Veg Up! Speram doar ca isi vor prelungi programul sau se vor extinde pentru a le putea trece pragul mai des. Recomandam acest loc atat veganilor si vegetarienilor, cat si carnivorilor satui de fast food-urile prezente in Promenada Mall.

Album foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera