Vara aceasta traieste experienta greceasca la Chefs!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Powered by Chefs Experience

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara bucatele. Savoarea lor deosebita este data de bogatia si calitatea ingredientelor.

Pe lângă faptul că folosesc ingrediente proaspete şi sunt maeştrii gătitului, secretul grecilor se află în ritualul de a mânca: mâncatul nu este doar o fază complementară a vieţii de zi cu zi, este un moment important petrecut impreuna cu familia şi prietenii.

Pavlos_-_bucatarul_grec_care_aduce_Grecia_in_bucataria_Chefs.jpg
Pavlos - bucatarul grec care aduce Grecia in bucataria Chefs

Vara aceasta, bucatarul grec, Pavlos, va aduce Grecia in bucataria de la Chefs Experience. Daca nu ai plecat in vacanta si ti-e dor de gusturile autentice ale preparatelor mediteraneene, traieste experienta greceasca pe Floreasca 55.

saganaki_cu_creveti__servit_cu_paine_prajita___gramaj_300_gr_-_48_lei.jpg
Saganaki cu creveti, servit cu paine prajita (300 gr) Pret: 48 lei

Pavlos a pregatit cateva preparate dupa retetele traditionale din familia sa. Daca mergi la Chefs trebuie neaparat sa incerci Saganaki cu creveti, rosii si branza feta sau souvlaki cu miel, cartofi aromatizati cu usturoi si verdeturi completati de un tzatziki racoritor cu castraveti , usturoi, iaurt grecesc si cateva ingrediente secrete.

0682562839bouyouirdi_servit_cu_paine_prajita_gramajul__300_gr__si_pretul_-_31_ron.jpg
Bouyouirdi servit cu paine prajita gramajul (300 gr) Pret: 31 ron

Daca preferi branza, Bouyourdi va fi cu siguranta pe placul tau. Este un aperitiv delicios, cu branza feta calda, un pic de ardei iute, rosii cherry si ardei gras. Cei care adopta dieta vegetariana si nu numai, vor gasi la Chefs un preparat traditional savuros: Halloumi cu vinete si rosii cherry la gratar cu busuioc fresh si ulei de masline. Nici doamnele si domnisoarele care tin la silueta nu trebuie sa-si faca griji. Pavlos le-a pregatit un Mediteranean Sunset cu piept de pui si ardei gras la gratar cu ulei de masline si busuioc proaspat.

Halloumi_cu_vinete_si_rosii_cherry_la_gratar__ulei_de_masline__busuioc_si_nuca_-_300_gr_-_25_lei.jpg
Halloumi cu vinete si rosii cherry la gratar, ulei de masline, busuioc si nuca (300 gr) Pret: 25 lei

Detalii despre toate preparatele grecesti ce pot fi servite la Chefs gasesti aici




Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera