VanFruct Campineanu - locul plin de plante cu gaufre delicioase si bauturi sanatoase

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca esti prin centru si ajungi pe strada Ion Campineanu (vis-a-vis de Sala Palatului) trebuie sa faci un popas la VanFruct Campineanu, acest loc de poveste cu cactusi, plante agatatoare, freshuri de rodii, gaufre dulci si sarate sau cafea ca-la-carte.

Atmosfera

VanFruct Campineanu e acel loc micut si cochet plin de viata. Cu muzica data la un volum cat sa poti purta o discutie si 4 mese + 1 loc boem la geam, te transpun brusc intr-o alta lume.

Cactusii si plantele agatatoare, peretii verzi, intreg decorul iti fac pofta de un fresh de rodie cu portocala. Sau de-un flat-white cremos.

Ce gasesti in meniu si preturi

Cafeaua porneste de la 8 lei, vine cu un pahar de apa langa. Frumos, cochet.

Exista gaufre sarate sau dulci, aluatul este din faina integrala cu seminte - o minunatie gustoasa: 1 bucata de gauffra e 8 lei, 2 - 14 lei, 3 - 18 lei, 4 - 22 lei.

Freshurile pornesc de la 13 lei, ceaiul bio e 10 lei, iar smoothie-urile sunt 16 lei.

La cafea ca folosesc doar single origin, iar la preparatele cu lapte au doar lapte bio sau de soia.

Ce am comandat si cum a fost

Flat white - 13 lei delicios

Fresh de Rodii si portocale - 16 lei, ne-a pus pe picioare

Gauffre cu branza de capra, avocado, rucola si dulceata de ardei iute - 8 lei, un curcubeu pe cerul gurii.

Partea buna este ca totul poate fi personalizat, in functie de preferinte, de la cafea la ingrediente. Practic, meniul este un guidline cu sugestii, dar simtiti-va ca la voi acasa: liberi sa propuneti ce combinatii doriti.

Muzica e jazzy, pe goodvibe. Locul pare facut sa iti ridice moralul si sa te scoata din haosul care se afla la o deschidere de usa distanta.

Asa ca daca sunteti prin zona, stiti unde puteti intra pentru un reset, da?

Program: luni -vineri: 08:00 - 18:30
                 Sambata - duminica: 12:00 - 18:00

Mai multe poze.

1 comentariu

VanFruct Campineanu - locul plin de plante cu gauffre delicioase si bauturi sanatoase
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera