Unde mai gasiti inghetata Moritz Eis in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum aproape o luna va povesteam despre noua gelaterie artizanala din Bucuresti, Moritz Eis. Pe scurt, despre un brand de inghetata prezent in Serbia, Muntenegru si Chile, care si-a deschis in Floreasca primul magazin din UE. 

Fructe si legume organice, agricultura sustenabila, produse locale, comert echitabil si sprijinirea producatorilor mici. Toate (d)in Serbia, dar suna bine oricum. Lista la care se adauga si lipsa aditivilor din produsul final.

Se lauda deci cu o inghetata naturala si foarte "etica", daca putem spune asta, care noua unora ne-a placut.

Asa ca am urmarit sa vedem daca se tin de cuvant cu privire la deschiderea unui nou spatiu in zona Perla - Dorobanti.

Magazinul de pe Frederic Chopin e mai greu accesibil fara masina sau bicicleta, astfel incat ne-am bucurat sa aflam ca au amplasat un boutique de inghetata chiar in fata Metropolis Center, destul de stradal, pe Iancu de Hunedoara.

"Minionul" Moritz Eis este deschis zilnic, de luni pana duminica, de la 11 dimineata la 11 seara.

Sortimentele s-au mai diversificat de la ultima noastra vizita si au ajuns la numarul de 16; preturile au ramas cam aceleasi, cu diferenta ca inghetata nu se mai cantareste. Am achitat direct 15 lei pentru un cornet cu 2 arome.

Moritz Eis meniu Moritz Eis preturi

Data trecuta am luat capsuni & cimbru si menta & piersica, de data asta portocale & ghimbir si una dintre noutati, orez & scortisoara. Am fost avertizati ca ghimbirul da o aroma picanta si intepatoare, ba chiar ne-a fost data sa gustam o mostra. Combinatia ni s-a parut cel putin interesanta, asa ca n-am dat inapoi de la o cupa intreaga.

Moritz Eis Metropolis Center Moritz Eis Metropolis Center

Orezul cu scortisoara a fost o surpriza placuta si o recomandam cu placere celor care duc nostalgia orezului cu lapte si scortisoara din copilarie. Pentru o experienta completa, incercati-l cu inghetata de afine, zmeura sau mure.

Cornetul ni l-am mancat pe una dintre bancile din fata Centrului Metropolis, avand parte de un reality check dureros.

Portocale si ghimbir + orez si scortisoara Metropolis Center

Ne-am asezat la umbra langa un cuplu de pensionari iesiti cu nepotul la joaca. Simpatici, ne-au intrebat ce arome ne-am luat si cat au costat. Auzind de pretul de 15 lei pentru 2 cupe, au clatinat din cap dezaprobator si trist.

Apoi au intrat alaturi, la Mega Image, sa cumpere o inghetata pe bat celui mic, care poftea si el, ca orice copil.

Ne vom abtine de la a trage vreo concluzie, care e de altfel evidenta. Asteptam mai degraba parerile voastre.

In loc de incheiere, zvonurile sunt ca Moritz Eis va intra in curand si pe piata Centrului Vechi al capitalei, unde exista deja concurenta, amintind numai de Cremeria Emilia si La Delicii. De asemenea, au deschis un magazin si in Cluj.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera