Unde bem cea mai ieftina bere in centrul Bucurestiului si-n imprejurimi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa cum ne-a explicat studiul efectual de GfK Romania despre comportamentul "alcoolic" al romanilor, din luna aprilie am intrat in sezonul berii.

Temperaturile ridicate ne-au adus de mai multe ori in situatia de a da o replica tip betivul din cartier 'vreau si eu o bere...de sete' sau, dupa ce am sorbit-o in 5 minute si oamenii se uitau ingroziti la noi, 'mama, ce sete mi-a fost'.

tumblr_m35exiBuYP1qmf0pfo1_500.gif

Tinand cont ca suntem niste victime ale caldurii si ale sezonului in care am intrat si ca inevitabil o sa ne dam voie sa cadem prada acestor forte bahice de necontrolat, consumul de bere o sa creasca vara asta, iar pentru cei mai insetati dintre noi, asta inseamna o mai buna gestionare a finantelor.

Ca intotdeauna, venim in sprijinul celor care au nevoie, cu o lista de locuri cu bere la preturi de vara, plasate strategic intre Romana si Unirii si prin imprejurimi.

Capture.JPG

Hai noroc!

1. La Niste Domni si Fiii (6 lei Ciuc la sticla de 500 ml) e barul punk in care speri sa-ti recapeti amintirile la capatul unui pahar de bere. E locul in care toata lumea ti-e prietena, ca atunci cand te duci acasa de Craciun si iesi in singurul bar cu muzica rock din oras. 

Rastel-la-NisteDomni-si-Fiii-w.jpg
Sursa foto

2. C8 (6 lei Ursus draft) Arata ca o hala mica industriala, in capatul careia este situat un bar destul de cool si un perete intreg in care sunt notate bauturile. Mesele micute iti permit sa te ridici pentru a dansa. Am stat si noi la doua beri (6 lei) si acest loc si am ajuns la concluzia ca are potential mare. La C8 se mai pot consuma cafea, cocktailuri (12-13 lei), bere (6-8 lei), shoturi (8-10 lei/shot), limonade (8 lei), cidru (12 lei). (citeste cronica)

12718248_1703962076485398_1916265759584478083_n.jpg
Sursa foto

3.Rocka Rolla (6 lei Ciuc la sticla de 500 ml) E un bar old school, corect, terasa e aceeasi ca-n tot centrul vechi, dar are vecini buni, C8 si Niste Domni si in weekend se lasa cu dansat.

giphy__12_.gif

4. Argentin (s-a facut si in Argentin berea la sticla 6 lei :( ) Un loc din Centrul Vechi, devenit deja legendar pentru preturile mici este Argentin, dar si pentru clientela cat se poate de eterogena.Veti gasi tot felul de oameni; data trecuta am dat peste doi meseni care admirau un tablou pe care-l comparau cu un "Grigorescu, domnule!", altii vorbeau de un "centaur care mananca doar la Athenee Palace, la Salonul Spaniol. M-a dus pe mine, am mancat din alea, cum le zice, fructe de mare" sau "Foarte bine, domnul meu, si pe ce faci doctoratul? E rentabil". (citeste cronica)

IMG_6070-e1429295175186.jpg
Sursa foto

5. Club A (6 lei Ciuc la 500 ml) Serviciile sunt ok, preturile sunt mici (ca intotdeauna), iar muzica asa cum o stiti si din club. Noua ne-a placut terasa si o recomandam tuturor celor care cauta un loc in Centrul Vechi in care sa bea ieftin sau celor nostalgici dupa perioada de glorie a clubului si noptile pierdute aici.(citeste cronica)

d6179fcb8038564a1f0d23d52ea403e9_view.jpg

6. Harley (6 lei Ciuc la 500 ml) cu preturi oarecum studentesti pe masa si cu rock de toate felurile in urechi, cu terasa incapatoare (ba chiar doua, cate una pe fiecare latura, dupa cum se vede in imagini), Harley nu e deloc de ignorat.

giphy__9_.gif

7. Tearsa Cercul Militar (preturi la bere de la 5 lei) Merita sa veniti aici pentru preturile mici si privelistea frumoasa, nu pentru atmosfera, servicii sau calitate. Si avand in vedere ca in imediata apropiere s-a mutat clubul Control, e posibil ca in curand pe langa turisti, terasa Cercului Militar sa se populeze si cu "hipsteri" in cautare de o gustare ieftina si un loc pitoresc. Un detaliu care ne-a placut sunt frapierele de la fiecare masa, in care sunt introduse si sticlele de bere, dar fara gheata.(citeste cronica)

bd6e7e56117867749de2a0f724613dcd_view.jpg

8.Casa Oamenilor de Stiinta (pretul la bere porneste de la 6 lei) e restaurantul-terasa din Piata Romana cu iz de odinioara. Daca cineva si-ar fi imaginat o casa a oamenilor de stiinta, ar fi fost exact ca aceasta: in buricul targului, dar ferita de ochii lumii,  mascata de o cladire somptuoasa, cu vegetatie, separeuri, o mini gradina, chelneri politicosi, preturi decente, muscate atarnate, muzica versatila. (citeste cronica)

b9c07238ebdbec2db85a2c821d460f8d_view.jpg

9. MACAZ - Bar Teatru Coop. (Ciuc draft 5 lei, sticla 6 lei, Silva sticla 6 lei) Nu credem ca am mai baut in Bucuresti o bere cu manifest ca-n Macaz, barul de pe Calea Mosilor 106. Macaz este un raspuns prompt la o nevoie acuta a Bucurestiului de spatii care depasesc conditia de bar, dar si pe cea de centru activist si aduc aminte cumva de naturaletea unei sezatori. (citeste cronica)

giphy__10_.gif

10. Manasia (Ciuc draft 6 lei) Vara trecuta Manasia hub si-a deschis "gratiile" si a invitat oamenii "la racoare" intr-un spatiu inedit - o fosta sectie de politie, de pe strada Stelea Spatarul, numarul, sugestiv, 13. Plimbarea pe stradutele nu tocmai fermecatoare din spatele Unirii, iti creeaza senzatia de bar secret, Berlin underground, iar sectia noua de politie de langa te face sa simti o placere vinovata cand bei mai multe beri decat trebuie si te-nfrupti de la Peste Paine, parcat in curte.(citeste cronica)

3__1_.jpg

11. Share Cafe (6 lei Ciuc sau Silva la sticla)  Share e o alternativa la terasele din centru, cu mancare potrivita pentru un bar, preturi mici, portii suficiente, in care te simti intotdeuna binevenit. E combinatia prefecta de ca acasa, fara sa fie intruziv si in oras, fara sa fie impersonal. (citeste cronica)

JGLCheers.gif

12. La Copac (6 lei Silva draft) e carciuma de jupani din centrul Bucurestiului unde te simti ca la tara.Mergi la Copac daca ai pofta de mancare traditionala, care isi merita banii si nu iti face o gaura in buzunar, intr-o locatie centrala si intr-o atmosfera de tara. Recomandam sa faceti o rezervare, caci locul se aglomereaza destul de mult dupa ora 19:00.(citeste cronica)

giphy__11_.gif

8 comentarii

Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
Aadilofficial
#2 -

news
I like this article very much 5 out of 5 stars I will give. for news updates go uttarakhand news
Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
aadil
#3 -

News
i like this website very much.i find is very much helpful. you can also visit live uttarakhand thanks
Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
sarkari naukri
#4 -

sarkari naukri
Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one, pay a visit for govt jobs in india and in other words we can refer it as sarkari naukri
Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
Khan
#5 -

WallHD
Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
dhaka7878
#7 -

Comentariu nou
Unde bem cea mai ieftina bere in centru si-n imprejurimi
begeve6630
#8 -

mice

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera