Traieste vara din plin pe terasele Therme Bucuresti! (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cel mai mare complex de wellness, relaxare si entertainment din Europa are tot ce iti trebuie ca sa te bucuri de vara. Cele 3 zone de la Therme Bucuresti s-au extins cu terase exotice, umbrite de palmieri, care isi asteapta vizitatorii cu sezlonguri comode si hamacuri in care poti visa in voie.

Galaxy_Tobogane.jpg
Tobogane zona Galaxy

Galaxy_tobogane_copii.jpg
Tobogane copii, zona Galaxy

Zona Galaxy, cea care gazduieste aproximativ 1,5 km de tobogane pentru amatorii de distractie de toate varstele, are acum o piscina exterioara si o terasa primitoare, cu sezlonguri si palmieri. Aici a fost instalat si un ecran led de 9X6 metri, pe care se pot viziona meciuri importante, dar si lung-metraje de desene animate sau filme.

hamac.jpg

aromatherapy_The_Palm.jpg
Aromatherapy zona The Palm

Zona The Palm se bucura de o terasa luxurianta si de un lac decorativ ce gazduieste peninsula cu hamace si sezlonguri. 150 de palmieri umbresc sezlongurile de pe terasa. Tot in aceasta zona exista plaja cu o suprafata de 30.000 mp, pe care este amplasat cel mai mare ecran led instalat vreodata in Romania. Masurand 16X9 metri, pe ecran se difuzeaza, in conditii de calitate la superlativ, meciuri, filme, inregistrari din concerte. Dimensiunile sale impresionante permit vizitatorilor sa devina spectatori chiar din piscina!

piscina_principala_The_Palm.jpg
Piscina principala The Palm

Pe plaja sunt amplasate sezlonguri si un beach bar de unde poti cumpara cocktailuri sau bauturi alcoolice, dar si snack-uri. Amatorii de sporturi pe plaja vor gasi aici un spatiu primitor pentru a-si desfasura activitatile preferate.

insula_exterior_The_Palm.jpg
Insula exterior, The Palm

terasa_exterior_The_Palm.jpg
Terasa exterior, The Palm

Zona Elysium gazduieste 6 saune si o piscina panoramica imbogatita cu zinc si seleniu. Pe terasa Elysium poti lua masa, te poti relaxa in hamac sau poti admira privelistea, pentru ca ai o perspectiva de ansamblu asupra intregii zone.

In aceasta vara Therme Bucuresti iti ofera o experienta de vacanta completa!

Lista completa a evenimentelor de la Therme Bucuresti e disponibila aici.
Web
Facebook
Instagram
Youtube Channel

Program Therme București

Luni – joi 09:30 – 23:30
Vineri – duminică 08:00 – 01:00
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera