Thomas Antiques - cafeneaua plina de antichitati in care ti-ar placea sa locuiesti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre cel mai frumos bar/magazin de antichitati din Bucuresti v-am mai povestit si prin 2011, cand parca nu erau la fel de multe baruri misto prin Centrul Vechi.

Si cu toate ca au trecut aproape 3 ani de atunci, ramanem la aceeasi parere pe care o aveam si la prima vizita: cafeneaua este senzationala.

Iubitorii de antichitati si de obiecte vechi vor avea nevoie de o zi intreaga pentru a admira, privi, atinge si chiar cumpara cate ceva dintre sumedeniile de obiecte care se gasesec peste tot in magazin.

Thomas Antiques ne aminteste de acele locuri minune in care mergi si uiti sa mai pleci, pentru ca la Thomas acasa ne-am muta, cu mic cu mare, in cateva ore, fara sa stam pe ganduri.

Dincolo de atmosfera placuta si chelnerii simpatici, la Thomas poti sta pe canapelele sau fotolii confortabile si poti citi o carte ore in sir, ridicand privirea din cand in cand si privind in jurul tau la toate obiectele care te trimit intr-o alta dimensiune.

Bucurestiul dispare usor sub minutele care trec usor pe nesimtite aproape. E nevoie de astfel de locuri intr-un oras atat de mare si de prafuit.

Ce bem si ce mancam la Thomas Antigues?

Noi am incercat tot ce era in meniul de cafele in vizitele noastre la ei si va putem recomanda asa: Caffe Latte (11 lei); Latte Macchiatto (11 lei) si Caffee in 4 colours (12 lei).

De asemenea, daca esti iubitor de ciocolata calda iti putem recomanda: Dark Belgian si White Belgian, ambele la pretul de 11 lei.

Bineinteles, la ciocolata calda merge si un biscuit cake (14 lei), chocolat cake (14 lei) sau chiar o portie de cheesecake (15 lei).

Imagineaza-ti acum ca vei merge la Thomas in sezonul rece, cand ploaia te impinge sa bei un ceai iar din meniul de ceaiuri amintim de: Estate Dajeeling (13 lei), Coconut Chocolate Truffle ( 13 lei), Jasmine Green (13 lei), White Ambrosia (13 lei), Blueberry Merlot (13 lei) si Raspberry Nectar (13 lei).

Dar sa trecem si la lucruri serioase, o bere de exemplu poate costa de la 8 lei pana la 12 lei.

In meniuri de vinuri vei gasi: Rara Neagra (13 lei paharul si 65 lei sticla); Merlot (Chateau Purcari - 65 lei), Syrah (Corcova - 95 lei), Cabernet Sauvignon/Shiraz, Lacerta (80 lei) sau poti opta pentru un rose Chateau Purcari (Crama Ceptura - 13 lei paharul si 65 lei sticla).

Iar la aceste vinuri va trebui sa comanzi si ceva de mancare, o gustare de exemplu. Poti alege astfel: Assorted plate (tartine cu icre de crap, bruschete cu rosii, ciuperci cu branza, carnati Babic, bruschete cu prusciuto crudo, branza cheddar si masline - 140 gr, 27 lei); Bruschetta plate (25 lei); Meat plate (Babic, Plescoi, pastrama, paprika, masline, 2 felii de paine, prosciutto crudo - 140 gr, 23 lei); Cheese plate (Buffalo cheese, goat cheese, Romania cheddar cheese, sheep cheese, cow cheese, apple, paprika si 2 felii de paine - 140 gr, 20 lei).

Concluzia

Daca n-ai ajuns pana acum la Thomas Antiques speram din tot sufletul ca in acest moment esti in drum spre ei, pentru ca, localul iti ofera nu doar o cafea si un pahar de vin ci si o experienta unica care merita traita.

Mai multe fotografii aici!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera