Theraphy - prima cafenea terapeutica din Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

ALIAT (Alianta pentru Lupta Impotriva Adictiilor si Toxicomaniilor) a initiat un proiect inedit, care vine in ajutorul persoanelor cu probleme legate de abuzul de substante.

Este vorba de THERAPHY, o cafenea terapeutica, ai carei angajati provin din medii defavorizate, si care va servi produse  provenind din alte intreprinderi sociale similare, atat pentru a sustine acest sector nou in Romania, cat si pentru a oferi consumatorilor produse proaspete si de calitate.

De asemenea, cafeneaua va gazdui si evenimente axate pe diverse forme de terapie (psihoterapie, terapie prin arta, terapie ocupationala)

THERAPY este situata intr-o vila interbelica, cu o bogata istorie, vila fiind construita de familia Sturdza. De amenajarea de renovarea acesteia s-a ocupat Anca Lazar, o tanara scenografa din Bucuresti

Am vrut sa amenajam un spatiu prietenos cu oamenii, dar si cu ochiul, un loc placut in care sa simti ca poti sta oricat si oricand ai nevoie sa te regasesti.  Este luminos, pozitiv  si imprumuta mult din personalitatea noastra, a celor care s-au ocupat de el,  dar am vrut sa ii lasam si loc sa creasca si sa se dezvolte odata cu multitudinea de plante pe care le-am adoptat si, desigur, odata cu clientii care ii vor calca pragul.

Chiar daca este destinata persoanelor cu probleme, orice client ii poate calca pragul.

Asadar, va recomandam cu drag sa dati o fuga pe strada Sfintii Voievozi numarul 60, daca vreti sa beti o cafea intr-un loc linistit, departe de agitatia orasului.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera