The Pub - Universitatii un spatiu neasteptat in centrul Bucurestiului pe ritmuri de Autobaza

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A trecut ceva timp de cand n-am mai vizitat The Pub - Universitatii. Soarele ne indeamna sa vanam orice terasa care se redeschide si daca mai are loc si un brunch, suntem acolo. Se stie deja ca la The Pub se mananca bine, cu portii mari, mancare de bar reinventata, fel de fel de twisturi care multumesc orice foodie iesit la o bere intr-o atmosfera placuta.

13010873_572105269630841_7576871065828048434_n.jpg
Sursa foto

Cei de la The Pub incep o serie de brunch-uri de duminica, in care prezinta de fiecare data preparate noi. Cu 39 de lei de persoana iti poti petrece ziua intr-un desfrau culinar. 
Pana de curand credeam ca terasa The Pub e cea din fata barului, am fost placut surpinsi ca, dupa ce am traversat barul, am ajuns intr-o curte interioara imensa care ne-a adus aminte de Curtea Berarilor. E o combinatie de intim si deschis care nu prea se mai gaseste in Centrul Vechi si din difuzoare rasuna Autobaza, shot-ul de buna-dispozitie si energie bahica.

Am pedalat pana la Pub asa ca am ajuns destul de insetati si am vrut o limonada. Ni s-a recomandat cea cu aroma de capsuni si ce am primit ne-a intrecut asteptarile. O capsunata, mare, aromata care si-a pastrat perfect combinatiile pana la ultima picatura. 15 lei

Selectia din acest weekend, prezentata de Chef Bogdan:

Crema de broccoli
Crema de rosii cu gorgonzola
Supa clara de curcan cu taitei de casa
Roast beef cu sos de vin rosu
Involtini de pui cu sos de ciuperci
Somon umplut, batut in lime
Orez salbatic cu legume si migdale prajite
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Salată mixta cu rosii cherry si parmezan
Salata greceasca
Tort de morcovi
Tort de ciocolata
Cheesecake cu dulceata de capsuni

Supele crema ne-au dat pe spate. Crema de broccoli era usor picanta, pe noi ne-a nimerit perfect, iar crema de rosii cu gorgonzola ne-a uimit de cat de multa gorgonzola avea. O parte din branza se topeste si se amesteca in supa condimentata, dandu-i o aroma minunata si, pe langa, raman o multumine de cuburi de gorgonzola moi si aromate care merg foarte bine cu supa si crutoanele.

Roast beef-ul cu sos de vin rosu a venit cu garnitura de cartofi la cuptor. A fost o nebunie de rozmarin cu vin peste o carne moale si cartofi noi care se topeau.

Involtini-ul de pui a venit cu orezul salbatic si ne-a castigat prin sosul de ciuperci porcini care a dominat farfuria.

Salata ne-a fost servita cu un dressing balsamic aromat, iar desertul a completat incursiunea si ne-a lasat intr-un zen gastronomic perfect pentru duminica.

Va recomandam sa nu ratati urmatorul brunch de duminica la gradina The Pub - Universitatii sau doar sa treceti pe acolo cand cautati un bar placut si vreti sa evitati stradutele aglomerate din Centrul Vechi. 

 





Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera