The Old Red’s- o combinatie de pub american si irlandez in care merita sa ajungi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa o plimbare prin Tineretului intr-una din putinele zile cu soare din ultimul timp, am zis ca ar merge sa invingem frigul care ne-a intrat pana la urma in oase cu o bere rece. Teoretic ar trebui sa fie un vin fiert, dar pofta de bere si un local calduros functioneaza la fel de bine.

Auzisem de The Old Red’s de ceva timp de la prieteni care ajung mai des prin zona, asa ca ne-am hotarat sa ne lamurim ce-i cu el.

The Old Red’s se afla pe Calea Vacaresti 230, la cateva minute de mers pe jos de la Timpuri Noi si la vreo 10 de Tineretului. 

Trebuie sa recunoastem ca locul ne-a suprins din prima, dar asta si pentru ca ne asteptam la un pub clasic, cumva mai de cartier, desi nu este decat la o statie distanta de centrul Bucurestiului.

16195418_1800806833504755_17417488528140000_n.jpg

Spatiul este decorat hipsteresc, pastrand totusi atmosfera de pub, combinatie Irish-American. Inca de cand te asezi la masa, iti dai seama ca o sa petreci ore bune acolo si ca o sa te simti foarte bine. Ne-a impresionat si atentia la detalii- mobila, mai ales canapelele au un feel retro tip diner, in culori pastelate, iar restul decoratiunilor completeaza senzatia, fara a se stradui prea mult.

13335807_1709699245948848_4910002777298590775_n.jpg
Sursa

A doua surpriza placuta a fost meniul, foarte divers, cu preparate foarte interesante, la preturi mici si medii.
Am inceput cu un draft de bere ca doar eram intr-un pub si asa am aflat ca la Old Red’s poti a bei un draft de Heineken cu doar 5 lei si unul de Ciuc cu 4.

gallery-1469032658-sean-of-the-dead.gif

Meniul este intr-adevar o combinatie de pub irlandez si american, la care am adauga si restaurant romanesc si trattorie si contine orice de la fish&chips, burgeri, pizza, nachos, ciorbe, paste, dar si preparate gourmet, cum ar fi os cu maduva la cuptor. Felurile sunt in medie pana in 20 de lei, mai putin preparatele care sunt gandite sa fie impartite.

Ce am apreciat foarte mult, a fost faptul ca meniul are si fotografii cu produsul, astfel incat iti poti face o idee destul de corecta asupra ce vei primi, in ce cantitate  si cum va arata.

Ce ne-am luat si cum a fost:

Am incercat o ciorba de vacuta- 9 lei, servita intr-un castronas foarte simpatic. A fost buna si corecta.

Burger de pui- 17 lei cu tot cu o portie de cartofi si sos. Desi chifla nu a fost neaparat preferata noastra, burgerul a fost bun, cartofii moi si gustosi, nu congelati si sosul a fost delicios.

Am incercat si o pizza prosciutto e funghi- 22 de lei, cu un blat foarte bun, care a mers foarte bine cu urmatorul draft.

Cu siguranta o sa ne intoarcem la Old Red’s, este un pub cu personalitate, ieftin, in care nu simti nicio presiune. Pentru noi se incadreaza in locul in care am iesi duminica dupa-amiza, dupa o petrecere lunga de sambata, cand vrem sa aplicam un cui pe cui se scoate cu niste comfort food. Cheers!

1 comentariu

The Old Red’s- o combinatie de pub american si irlandez in care merita sa ajungi
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera