The Jar Bar & Pub - un amestec de carciuma de cartier si local boem

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am tot trecut pe strada Sfantul Stefan si de fiecare data am observat terasa / barul de aici, cu un nume care ne-a placut de la bun inceput si ni s-a tot invartit prin cap: The Jar Bar.

Am fost tentati sa credem ca aici vom da peste rockeri care-si scutura pletele pe Metallica si beau Whisky in the Jar. Insa, pana la urma, locul s-a dovedit a fi destul de calm si linistit.

The Bar Jar se imparte in doua: club amplasat in subsolul Teatrului de Arta si terasa acoperita, in curtea aceluiasi teatru. Noi am vizitat terasa.

The Jar Bar & Pub The Jar Bar & Pub

Terasa acoperita este o aglomeratie de tot felul de lucruri, de la trunchiuri de copaci la biblioteci cu carti, viniluri, bibelouri si alte obiecte de "cult".

Nu este cel mai cool loc din oras, dar este un loc bun pentru o intalnire cu prietenii la o bere. Mai ales ca spatiul este destul de generos, preturile sunt decente, iar frigul de afara nu razbate inauntru.

In plus, mai puteti da peste un client care sa va ofere din senin un pachet plin de tigari, dupa cateva beri si dupa ce a tras cu urechea la discutiile voastre de grup, din care a aflat ca nu votati cu Ponta si ca ati ramas fara tigari. Cel putin, noua asa ni s-a intamplat la The Jar Bar.

In timpul vizitei noastre, localul era destul de gol, dar din pozele de pe pagina lor de Facebook am descoperit ca aici au loc si concerte folk sau jazz, proiectii de meciuri de fotbal si multe alte evenimente, care anima locul si il aglomereaza pana la refuz.

The Jar Bar & Pub The Jar Bar & Pub

Preturile sunt, asa cum spuneam, decente, insa bauturile nu sunt servite in borcane, asa cum am crezut la inceput ca se va intampla. Bauturile racoritoare costa 5 lei, sticlele de vin de la 40 de lei in sus sau 6 lei paharul, preturile la bere incep de la 5 lei (au si Zaganul blonda si bruna 7 - 8 lei). 

In meniu gasiti si mancare, insa nu am incercat-o, asa ca nu ne pronuntam asupra ei, dar enumeram cateva preturi: burgeri 19 - 24 de lei, pizza 18 - 22 lei, cartofi prajiti 12 lei etc.

La sfarsitul sederii noastre, terasa acoperita de la The Jar Bar ne-a lasat impresia unui amestec de carciuma de cartier si local boem, pentru artisti, unde poti da peste tot felul de personaje.

In cazul in care vreti sa beti o bere cu prietenii, intr-un loc fara pretenii, cu o atmosfera prietenoasa si preturi decente, nu ocoliti The Jar Bar.

Vezi mai multe poze din The Jar Bar & Pub

1 comentariu

The Jar Bar & Pub - un amestec de carciuma de cartier si local boem
Raluca
#1 -

Comentariu nou

e terasa preferata a studentilor de vis-a-vis de la Stiinte Politice. :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera