Testing: PopUp Dinner reinvie Bagel Brunch-ul cu retete noi si ingrediente delicioase

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la PopUp Dinner ne-au citit parerile despre sandvisurile lui Chef Dumitrescu si au avut curajul sa trimita pe adresa redactiei sandvisurile pe care le-au preluat de curand (si bine au facut) si pe care le fac acum dupa alte retete cu ingrediente bune de-te-lingi-pe-degete.

Ne referim, evident, la Bagel Brunch-ul deja cunoscut de pe strada Putul lui Zamfir 60, preluat acum de cei de la PopUp Dinner care si-au adus nu doar entuziasmul in aceasta afacere, ci si bucatarul si pofta de a face lucruri bune.

Ne-a surprins placut bagelul foarte proaspat si moale (desi in prima noastra cronica eram putin dezamagiti de el, fiind cam tare), bila alba pentru schimbarea binevenita, si cantitatea de ingrediente din sandvis. Practic, am saturat 6 oameni din redactia metropotam cu cele 3 sandvisuri. Sunt incredibil de consistente, o persoana normala s-ar satura, fara doar si poate, cu doar o jumatate de bagel.

Am avut de pus sub lupa 3 sandvisuri diferite si anume: Bagel Prosciutto, Bagel Chorizo si Bagel Somon si am incercat sa facem si un top si sa ne alegem si un preferat. Si pentru ca cel mai bine ar fi sa le luam pe rand, iata cum ni s-au parut.

Locul 3: Bagel Chorizo (crema de branza, mix salad, chorizo, cheddar, rosii, castraveti, ardei, ceapa, masline,jalapenos, dressing) - 14,9 lei

Toate au fost bune insa am avut un preferat si un loc 2, iar bagel chorizo a trebuit sa pice pe 3. Ar fi greu sa-i gasim un defect, ideea este ca trebuie sa-ti placa salamul chorizo ca sa te poti bucura de bagel asa cum se cuvine. Consistent si bun, cu o textura moale de la crema de branza si un echilibru perfect intre ingrediente.

Desi costa aproape 15 lei si s-ar putea sa vi se para mult, cum de-altfel ni s-a parut si noua, dupa ce-l mananci, te saturi si te simti bine, lucrurile se schimba putin. Asadar, daca nu ai timp sa-ti gatesti dimineata inainte de a pleca la job, acest bagel iti va aminti de sandvisurile pe care ti le faci singur si cu placere. Este bun si te duce cu gandul la un home-made de calitate. Bravo lor!

Locul 2: Bagel Somon (crema de branza, mix salad, somon fume, branza de capra, rosii uscate, capere, dressing) - 15,9 lei

Am incercat sa-l comparam putin cu un sandvis cu somon de la Paul (despre care n-am avea nimic de rau de spus) si am ajuns la concluzia ca secretul unui sandvis bun, fie el si bagel brunch, este echilibrul (de care vorbeam si mai sus) ingredientelor. Nu e cazul sa faci exces de zel si sa pui prea mult somon pentru ca acesta e greu de asimilat si devine gretos. Sandvisurile de la Paul pica in pacat uneori si am fost nevoiti sa scoatem din somon ca sa putem continua sa mancam cu placere.

Ei bine, bagel-ul cu somon a fost reusit din toate punctele de vedere. Somonul a fost fume, ceea ce a mai taiat din senzatia de "preamult", iar dressingul si branza de capra s-au potrivit de minune cu tot. Noua ne-a placut si ne declaram satisfacuti si de acesta.

Locul 1 si preferatul nostru: Bagel Prosciutto (crema de branza, mix salad, prosciutto, cheddar, rosii, castraveti, ardei, ceapa, masline, jalapenos, dressing) - 14,9 lei

Poate si pentru ca suntem fani prosciutto, dar nu numai din acest motiv, bagelul ales pentru locul 1 a fost un pic mai special decat celelalte. Cu putin mai multa atitudine, poate si din cauza unui ardei iute micut ascuns printre ingrediente care l-a facut sa iasa in evidenta. Imagineaza-ti ca mananci un sandvis cu ceapa si ca la final nu mirosi a ceapa. Minunat, nu-i asa?

A fost satios si gustos si chiar daca am vrea sa cautam nod in papura n-am avea ce sa zicem. Ne declaram satisfacuti pe deplin de toate cele 3 "variante".

Concluzia:

N-ar avea sens nicio comparatie cu sandvisurile Chefului Dumitrescu, pentru ca un sandvis de benzinarie nu se poate compara cu un sandvis facut de un bucatar adevarat care nu cauta faima ci doar sa multumeasca clientii, ca noi si ca voi.

Dar...preturile de la Bagel Brunch ni se par putin cam maricele, am fi platit cel mult 12 lei pentru un bagel si am simtit cumva ca diferenta de 3 lei e mai mult pentru brand si concept nu neaparat pentru sandvis.

In rest, asteptam si parerile voastre despre aceste minunatii rotunde si gustoase! Pofta buna!

Mai multe poze aici!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera