Testing: Burgerz - burgeri deliciosi preparati dupa retete inedite livrati la domiciliu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum ceva vreme am comandat de pe Burgerz, chiar in prima zi in care se lansasera. Am prins o zi ploioasa, cand traficul era dat peste cap si nu am fost tare incantati nici de rezultat.

Asa ca, la distanta de 2 ani, in febra burgerilor si a festivalurilor dedicate lor,  am mai facut o comanda la birou.

Si am avut o surpriza fericita, semn ca lucrurile au evoluat, exact cum se-ntampla cu trupele debutante care ajung cap de afis.

Va povestim imediat.

Ce am comandat:

  • Casablanca: cheddar, schweitzer, bacon, rosii, ceapa rosie, salata verde, ketchup, maioneza, carne de vita (330g) 27 lei
  • The Geek: schweitzer, sunca, ciuperci sote, maioneza, mustar Dijon, carne de vita (330g) 27 lei
  • The Onion Hero: cheddar, ceapa caramelizata, bacon, onion rings, maioneza cu usturoi, carne de vita (330g) 29 lei

Toti vin insotiti de cartofi prajiti (portia e generoasa).

In meniu mai gasiti: cartofi prajiti cu branza cheddar 11 lei, salata caesar 24 lei, cheesecake 11 lei, brownie 10 lei si altele.

Cum au fost

Comanda a venit mai repede decat estimasera ei telefonic (40 min). In jumatate de ora curierul era la noi la usa cu burgerii calzi.

Obsedati de clasamente si de mixuri de ingrediente am inceput o dezbatere culinara din care au reiesit urmatoarele:

- Pe locul intai Casablanca la egalitate cu The Onion Hero, ambele gustoase si interesante ca arome. La Casablanca ne-a dat pe spate mixul de cheddar, schweitzer, bacon, iar la eroul de ceapa au castigat cheddar, ceapa caramelizata plus onion rings-urile. 

- Cartofii prajiti sunt buni. Bila alba pentru ca nu-s congelati. Bila neagra ca-s putin cam uleiosi. Da' gustosi. Si multi.

- Bucata de carne e mare - la gramaj nu se joaca. Ingrediente bune si proaspete, sosurile fix cat trebuie ca sa lege compozitia.

- Chifla-i frageda si pune in valoare aromele.

- Pe ultimul loc s-a situat The Geek, nu din cauza numelui, si nici ca i-ar fi lipsit ceva, doar ca a fost eclipsat de celelalte doua. Aroma lui e mai subtila si nu iese din peisaj asa tare precum Casablanca sau The Onion. Urca si el pe podium fara coronita.

Va spunem sincer ca nu am putut manca pana la capat un burger de persoana. Chiar daca nu pare asa mare, e satios, ingredientele sunt multe si te saturi undeva pe la jumatate, mai ales daca bagi si cartofii prajiti.

 

Per total, bravo Burgerz, ati evoluat mult de cand v-ati lansat. Atentia la detalii merita si ea premiata - verbal - cum putem si noi. Ambalajele americanesti, fontul minimalist, site-ul care merge si arata cum trebuie.

Cum ziceam, ne declaram multumiti si cu burtile pline.

Mai multe poze aici

Pe aceeasi tema:
1 comentariu

Testing: Burgerz - burgeri deliciosi preparati dupa retete inedite livrati la domiciliu
george
#1 -

Comentariu nou

nu am citit decat pana la pret! ENORM pt un burgher!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera