Terase misto din Bucuresti care s-au deschis si unde merita sa mergi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vremea este de partea noastra si terasele s-au deschis una dupa alta, cat sa avem sa facem o lista de locuri misto unde merita sa mergem atunci cand in grupul de prieteni auzim intrebarea "Unde bem si noi o bere azi?"

Completarile sunt bine primite in sectiunea de comentarii de mai jos.

Gradina Eden (citeste cronica)

Acelasi loc absolut superb, ferit de zgomotul orasului, cu multa verdeata si oameni cool. Aceleasi preturi exagerat de mari si cozi la bar. Un Strongbow e 12 lei. La Mega e 3 lei. Punct.

Shift (citeste cronica)

Terasa micuta, dar tare placuta si cocheta. Luminite seara. Papa bun, asa cum ne-am obisnuit. Faceti rezervare din timp.

1.jpg
Sursa foto

Control (citeste cronica)

Toata lumea care cunoaste pe toata lumea este aici. In special, marti, cand e bautura la juma' de pret. In timpul saptamanii, lucrurile nu-s chiar atat de diferite, oricum. Socializare la nivel maxim. Plus ca daca ai un outfit uber cul, aici e locul sa-l expui.

YaYa Cucina Italiana (citeste cronica)

Un restaurantel elegant din Floreasca, colorat si cu mancare buna. Preturi decente pentru zona. Atmosfera relaxata, vibe-uri pozitive.

95119947151.jpg
Sursa foto

Lokal (citeste cronica)

Boem, linistit si plin de verdeata. Curte spatioasa si mancare sanatosa in meniu. Limonade yumm, vin rece la pahar. Perfect pentru "tras sufletul" dupa o zi obositoare.

2.jpg
Sursa foto

Modelier (citeste cronica)

Casuta de pe Duzilor isi va schimba design-ul in curand, dar pana atunci a deschis terasa veseliei si va asteapta cu burgeri deliciosi si bauturici gustoase de la bar. E ca si cum ai fi acasa, dar afara, asa te vei simti!

3.jpg

Ota (citeste cronica)

Ota este acest loc absolut unic si minunat din oras. O casa in care in cateva zile din saptamana cineva gateste si tu stai frumos la bar si astepti sa gusti din bunatatile preparate. Terasa e maricica, cocalarii nu prea sunt prezenti si nici macar nu prea simti ca esti in Bucuresti. Timpul parca sta in loc, dar sucul de mere natural e proaspat si la fel si Daiquiri-ul cu capsuni facut pe loc.

Piranha (citeste cronica)

Terasa adolescentei noastre a ramas pe pozitii in Regie. Poate va este peste mana sa ajungeti si uneori servirea nu este atat de rapida pe cat ne-am dori, insa e un loc tare frumos. Cu pauni si tot felul de alte animalute, cum ar fi iguane, rate sau gaini matasoase.

Green Hours (citeste cronica)

Green Hours a trecut testul timpului in Bucuresti si este un loc boem, care chiar daca nu este deloc hip si mega modernizat, are un farmec aparte. Putin jazz, acompaniat de un dram de teatru si seri de muzica live. Suna bine, nu?

Simbio (citeste cronica)

O terasa tare draguta, mai mereu plina, mai ales in week-end. E bine sa sunati sa va rezervati o masa din timp. Un alt loc in care nu simtim ca suntem in Bucuresti, iar asta ne place.


Sursa foto

A3 (citeste cronica)

A3-ul are o terasa atat de noua, incat nici n-am apucat sa-i facem poze - micuta si intima si cu vedere spre Magheru. Tare mult ne place!

Asteptam:

Terasa Montearu (citeste cronica)

Va avea deschiderea pe 6 mai 2016.

Treceti pe la Monteoru daca sunteti in cautarea unei terase mai retrase, mai intime, ceva mai iefina ca terasele vecine si cu o atmosfera de relax total... e adevarat, nu veti da peste amalgamul de hipsteresc din Eden, dar poate asta e si ideea.

Food Hood

Iata ca se poate face ceva frumos si in Centrul Vechi - este vorba despre acest loc urban, cu nisip, mancare diferita si buna, bautura pe masura, vibe-uri pozitive si muzica fina.

Din 29 aprilie.

31448373271.jpg

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera