Terasa Green Hours - locul unde nu se mananca foarte bine dar se bea pe saturate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De la ultima noastra cronica facuta la Terasa Green Hours au trecut multi ani si poate ca tocmai de aceea o noua vizita in curtea lor ni s-a parut o idee buna.

Am ramas surprinsi sa descoperim faptul ca: nimic nu s-a schimbat. Dar cum nu vrem sa va dezvaluim concluzia la inceput de cronica, sa le luam pe rand.

Meniu, preturi, ce ne-am comandat

Tot auzeam de cateva saptamani faptul ca se mananca pe terasa la Green Hours si chiar eram curiosi sa aflam ce anume se poate servi pe una dintre cele mai vechi terase din Bucuresti. Va spunem imediat!

La Green Hours se mananca pizza 30 cm (18 - 28 lei), gratar de piept de pui (18 lei) si file de porc tot la gratar (20 lei). Exista si salate, dar sa nu va imaginati ceva spectaculos ci pur si simplu cateva salate dintre cele mai cunoscute: salata cu piept de pui (22 lei), salata bulgareasca (18 lei), slata greceasca (19 lei). Au si desert, desi cand am mers noi nu aveau (poate ca a fost mai bine asa), clatite cu dulceata si clatite cu finetti (11 lei).

Si acum ca am terminat de insiruit meniul lor, nu foarte stufos, sa trecem la ce am mancat noi si cum ni s-a parut. Am optat pentru o pizza quatro formaggi (28 lei) si o pizza capriciosa (24 lei).

Pretul pentru o pizza quatro formaggi ni s-a parut decent pentru ca de obicei acest tip de pizza este cel mai scump, asta daca s-ar folosi branzeturi de calitate insa pizza de la Green Hours nu merita mai mult de 10 lei. Gustul apartinea unei pizze de cantina, la care nu s-a muncit prea mult si nimeni nu a depus niciun efort. Nu era rea dar nici memorabila, pretul fiind de restaurant de fite in niciun caz de bar fara pretentii asa cum e Green Hours. Blatul oarecum uleios ne-a facut sa strambam putin din nas. Iar daca suntem subiectivi la capitolul acesta, asteptam cu placere si parerile voastre.

Pizza capriciosa a avut un alt mare minus si anume: sunca. Suna care se afla pe pizza se putea vedea cu ochiul liber ca este una dintre cele mai ieftine. O pizza seaca, fara personalitate si fara gust. Si suntem nervosi pe aceste doua feluri de pizza doar pentru ca pretul lor promitea o masa copioasa cand de fapt nu a fost asa.

Am cerut si doua sosuri, unul picant si unul dulce despre care nu avem niciun cuvant de lauda. Sosuri banale, uleioase si enervat de "apoase".

Acum probabil ca se intelege de ce ne-a prins bine faptul ca nu aveau desert. Nici nu vrem sa ne imaginam ce fel de clatite am fi mancat.

Ce bem la Green Hours?

Da, am ajuns si unde trebuia. La Green Hours se bea, se asculta muzica, se sta la terasa cu amicii pana tarziu si in niciun caz nu se mananca. De altfel, mancarea, credem noi, a fost introdusa pentru ca dupa cateva beri si dupa o zi lunga de munca ti se face foame. Chiar si asa, va spunem fara ocolisuri: n-are sens!

Si pentru ca berea rece e sfanta intr-o zi de vara, pretul pentru o bere la draft este de 9 lei iar acest pret aproape ca nu ne deranjeaza deloc.

De ce sa mergi la Green Hours?

Pentru ca se asculta jazz si muzica misto in general si pentru ca va fi intotdeauna terasa unde fitele si figurile nu-si au locul. Green Hours este locul ideal unde sa mergi cu amicii pentru o discutie interminabila despre ultimele carti citite, ultimele filme vazute si asa mai departe. Mancarea nu este punctul lor forte, ne-am lamurit, dar asta nu inseamna ca terasa nu te poate cuceri cu alte aspecte pozitive cum ar fi serile in care teatrul se respira si se traieste impreuna cu actorii de pe scena.

PS: Nici masinile parcate pe terasa nu sunt tocmai pe placul nostru! :) Mai multe fotografii aici!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera