Terasa Control - gradina de vara cu un milion de frunze si etaj

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu ajutorul celor de la Lama, clubul Control si-a tras o terasa superba. Era si pacat ca in spatiul de sub frumosul zid captusit din "cap pana-n picioare" cu iedera sa ramana doar cateva mese trantite alandala si cam atat... 

Acum terasa este plina de verdeata, esti inconjurat din toate partile de peste un milion de frunze de toate felurile. In mijloc a fost amenajat un bar si mai mult de jumatate din terasa este umbrita de o bolta verde si racoroasa.

Au fost schimbate si mesele si scaunele si totul a fost aranjat cu mult bun gust si in asa fel incat sa fie create cat mai multe locuri, dar in acelasi timp sa se evite inghesuiala.

Terasa Control Terasa Control

De asemenea, deasupra intrarii s-a construit si un etaj al terasei, insa doar cu doua mese. Oricum, privelistea este foarte frumoasa de aici, mai ales seara.

 Terasa Control Terasa Control

Oamenii, servirea, atmosfera au cam ramas aceleasi, cu mentiunea ca totul incepe acum sa semene mai mult cu Shift. Ceea ce nu este neaparat rau, dar cu siguranta ii va deranja pe unii dintre clientii fideli pentru care Controlul nu va mai fi ce-a fost odata.

Din cate am inteles va exista si mancare pe terasa Control, iar in cladirea fostului Berlin se va deschide un Alt-Shift, adica un alt restaurant Shift.

De fapt, si preturile au inceput sa fie cam aceleasi ca in Shift. Cea mai ieftina bere blonda este 8 lei, cea mai ieftina nefiltrata 10 lei, un pint de Guinness este 14 lei etc. E bine totusi ca martea, dupa ora 22:00 toate bauturile sunt la jumatate de pret.

Shift sau nu, terasa Control arata acum foarte bine. Daca in ultima vreme n-ati mai trecut pe aici, va sugeram s-o faceti, fie ca e zi sau noapte. O sa va placa.

Seara, terasa arata asa:


sursa foto: Facebook Club Control

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera