Terasa acoperita Eden - acvariul mecanic din gradina de vara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In mod inevitabil, am ajuns din nou in Eden, de aceasta data pentru terasa acoperita amenajata in groapa din gradina de vara.

Pentru a ajunge aici trebuie sa strabati un adevarat labirint prin subsolul palatului Stirbei, transformat in club. Dreapta-dreapta-stanga-dreapta-stanga-dreapta... sau ceva de genul... Sigur va descurcati, mai ales ca aveti si cateva indicatoare in acest sens.

Odata ce ajungi pe terasa, vei avea imediat impresia ca ai pasit intr-un acvariu. Si, daca ai trecut macar o data prin Atelierul Mecanic, vei avea impresia ca ai pasit intr-un acvariu mecanic.

Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita

Spunem asta, pentru ca o parte din mobilierul de acolo a fost adus aici: scaune, lampi, dar si cateva semne care vorbesc de pompe sau siguranta muncii.

Locul este, intr-adevar, interesant, mai ales ca aici esti practic intr-o groapa, iar privind pe "fereastra", in sus, nu vezi decat siluetele unor copaci pe un cer curat, fara urme de cladiri de birouri sau blocuri.

Este o iluzie optica placuta, impresia fiind aceea ca te-ai teleportat in mijlocul unei paduri, departe de betoanele Bucurestiului.

Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita

Preturile sunt aceleasi practicate si in gradina de vara: cocktails 18 - 20 lei, paharele de vin 12 - 15 lei, berile de la 8 lei in sus, racoritoarele de la 7 lei in sus etc.

Un detaliu important: mancarea se serveste doar in bistro, nu si pe terasa. De asemenea, se fumeaza, uneori prea mult.

Noi am ajuns in acvariul mecanic in jurul orei 16:00, cand abia se deschidea terasa, insa era destul de cald, chiar daca intre noi si gerul de afara era doar un strat subtire de plastic. Deci, nu-ti face griji, nu o sa-ti inghete picioarele indiferent de cat de frig este afara.

De altfel, terasa este incalzita cu tunuri de caldura si "umbrele incendiare".

Cu siguranta o sa fie si mai frumos cand afara se va asterne primul strat de zapada.

Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita

Daca esti in cautarea unui loc inedit din Bucuresti, ai chef sa iesi la o terasa in plina iarna sau pur si simplu iti era dor de Atelierul Mecanic, treci pe la Acvariul Mecanic din Eden, o sa-ti placa.

Vezi mai multe poze cu terasa acoperita de la Eden

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera