Terasa acoperita Eden - acvariul mecanic din gradina de vara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In mod inevitabil, am ajuns din nou in Eden, de aceasta data pentru terasa acoperita amenajata in groapa din gradina de vara.

Pentru a ajunge aici trebuie sa strabati un adevarat labirint prin subsolul palatului Stirbei, transformat in club. Dreapta-dreapta-stanga-dreapta-stanga-dreapta... sau ceva de genul... Sigur va descurcati, mai ales ca aveti si cateva indicatoare in acest sens.

Odata ce ajungi pe terasa, vei avea imediat impresia ca ai pasit intr-un acvariu. Si, daca ai trecut macar o data prin Atelierul Mecanic, vei avea impresia ca ai pasit intr-un acvariu mecanic.

Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita

Spunem asta, pentru ca o parte din mobilierul de acolo a fost adus aici: scaune, lampi, dar si cateva semne care vorbesc de pompe sau siguranta muncii.

Locul este, intr-adevar, interesant, mai ales ca aici esti practic intr-o groapa, iar privind pe "fereastra", in sus, nu vezi decat siluetele unor copaci pe un cer curat, fara urme de cladiri de birouri sau blocuri.

Este o iluzie optica placuta, impresia fiind aceea ca te-ai teleportat in mijlocul unei paduri, departe de betoanele Bucurestiului.

Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita

Preturile sunt aceleasi practicate si in gradina de vara: cocktails 18 - 20 lei, paharele de vin 12 - 15 lei, berile de la 8 lei in sus, racoritoarele de la 7 lei in sus etc.

Un detaliu important: mancarea se serveste doar in bistro, nu si pe terasa. De asemenea, se fumeaza, uneori prea mult.

Noi am ajuns in acvariul mecanic in jurul orei 16:00, cand abia se deschidea terasa, insa era destul de cald, chiar daca intre noi si gerul de afara era doar un strat subtire de plastic. Deci, nu-ti face griji, nu o sa-ti inghete picioarele indiferent de cat de frig este afara.

De altfel, terasa este incalzita cu tunuri de caldura si "umbrele incendiare".

Cu siguranta o sa fie si mai frumos cand afara se va asterne primul strat de zapada.

Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita Eden - terasa acoperita

Daca esti in cautarea unui loc inedit din Bucuresti, ai chef sa iesi la o terasa in plina iarna sau pur si simplu iti era dor de Atelierul Mecanic, treci pe la Acvariul Mecanic din Eden, o sa-ti placa.

Vezi mai multe poze cu terasa acoperita de la Eden

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera