Te-ai saturat de Centrul Vechi? 10 localuri unde te poti intalni cu prietenii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca vreti sa incercati si alte localuri decat cele din Centrul Vechi, va propunem 10 localuri din diverse cartiere ale Bucurestiului. Preturile sunt foarte accesibile, iar atmosfera este numai buna pentru a avea o intalnire linistita alaturi de amici.

1. Cafe Légère

Situat la parterul Hotelului Banat, la Piata Rosetti, Legere este locul perfect pentru a petrece o seara linistita alaturi de prieteni. Cu preturi decente (un pahar de vin e 7 lei), barul este si gazda unor piese de teatru sau a show-urilor stand-up. Chiar daca este la strada, e ferit de ochii trecatorilor, asa ca atmosfera este numai buna pentru a povesti.

Adresa: Piata Rosetti nr. 5

Rezervari: 0730534373


Sursa

2. Vesuvio Cafe

Aproape de Piata Universitatii, pe strada Jean-Louis Calderon, e Vesuvio Cafe, o cafenea micuta, potrivita mai ales intalnirilor business. Daca vreti sa veniti cu prietenii, atunci puteti rezerva spatiul de jos pentru boardgame-uri.

Adresa:  Strada Jean-Louis Calderon nr. 54

Rezervari: 0314367422


Sursa

3. Question Mark

Aici au loc in special concerte ale trupelor underground. Preturile sunt ok (berea 7 lei, ciocolata calda 8 lei), iar personalul este foarte amabil.

Adresa: Calea Victoriei nr. 48-50, Pasajul Victoria

Rezervari: 0736940272


Sursa

4. Carla Caffe

Elegant si cu seri in care se canta la pian, Carla Caffe este un loc perfect pentru un date sau o intalnire cu un prieten bun. Mereu au discounturi, iar mancarea este satioasa si foarte accesibila (mic- dejun 6 lei).

Adresa: Bd. Carol I nr. 62

Rezervari: 0731 669 922


Sursa

5. Dolce Bacio

Vizavi de Liceul Gheorghe Lazar e Dolce Bacio, un local specializat in ceaiuri si cafea. Iti poti cumpara cele mai variate sortimente de ceai, dar si cesti, ceainice si alte accesorii de acest gen.

Adresa: Bd Regina Elisabeta nr. 61

Rezervari: 0737 700 078


Sursa

6. Britannia

Britannia e locul ideal pentru o zi de nastere alaturi de prieteni, mai ales ca poti rezerva spatiul de la etaj. Aici poti lua toate mesele zilei la preturi accesibile.

Adresa: Strada Petre Ispirescu nr. 11

Rezervari: 0725 998 899


Sursa

7. Ceainaria Cinci

Hostel, dar si o ceainarie cu cookies, e locul ideal in care poti intalni oameni veniti din toate colturile lumii. Aici te simti ca si cum ai merge la cineva acasa, iar raportul calitate-pret isi spune cuvantul.

Adresa: Strada Olimpului nr. 13

Rezervari: 0732 919 869


Sursa

8.Londophone

Multe carti! Aici gasit literatura de orice tip si putem citi in voie. Numele nu putea fi mai inspirat, judecand dupa atmosfera care iti aduce aminte de celebrele baruri londoneze. In plus, proprietarii barului sustin tinerii talentati, Londophone fiind gazda a numeroase concerte, expozitii foto sau evenimente culturale.

Adresa: Strada Ioan Zalomit nr. 2

Rezervari: 0744 629 499


Sursa

9. Time In

Aproape de Piata Romana s-a deschis Time In, un local numai bun pentru cei care vor sa ia masa in oras. Meniul zilei (felul 1, felul 2 si o salata) este numai 17 lei, iar portiile sunt mai mult decat satioase. Aproape in fiecare saptamana are loc cate un eveniment, in general concerte folk.

Adresa: Strada Mihai Eminescu nr. 38

Rezervari: 0757 125 849


Sursa

10.Boheme Cafe& Bistro

Un adevarat loc al evenimentelor, de la concerte si piese de teatru pe terasa, pana la conferinte si workshopuri la etaj. Boheme e un loc tare cozy, mai ales datorita atmosferei asemanatoare numelui.

Adresa: Strada Caderea Bastiliei nr. 11

Rezervari: 021 317 25 08


Sursa

Voi ce locuri ne-ati recomanda pentru o iesire cu prietenii?

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera