Targuri de Craciun organizate anul acesta in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In fiecare an in Bucuresti se organizeaza targuri de Craciun - unde  foarte multi oameni talentati isi expun fie produsele, fie creatiile in spatii accesibile publicului. Anul acesta am descoperit cateva targuri la care merita sa mergeti. Noi am trecut pe la unul din ele (Bucharest Christmas Market), cel mai mare targ, si am simtit pe deplin atmosfera Sarbatorilor.


Sursa foto

Bucharest Christmas Market 2015

Timp de o luna de zile, intre 27 noiembrie si 27 decembrie, la Universitate, va veti putea plimba prin casutele de poveste,  prin Casa lui Mos Craciun si veti putea contribui la campania umanitara, prin donatii de carti si jucarii pentru copiii defavorizati, in urna special amenajata. La targ veti gasi atat mancare traditionala, cat si bauturi traditionale. In fiecare seara vor avea loc spectacole cu coruri si cercuri de dans popular.

Targul Carturestilor

 Intre 1 decembrie si 31 decembrie, la Carturesti Verona se vand carti, casete, jocuri, gemuri, dulceturi si obiecte pentru casa, toate cu iz de Craciun. Targul este deschis zilnic intre 10:00 si 22:00. 

Alt.Craciun

ALT.CRACIUN promite un Craciun Altfel si se organizeaza la Hanul Gabroveni, intre 6 si 23 decembrie 2015. Programul de luni pana duminica este de la 12:00 la 22:00. 

Bounty Fair - Editie de Craciun

In weekendul 19-20 decembrie se organizeaza Bounty Fair la Casa Universitarilor, targ de handmade romanesc. Editia cu nr XII celebreaza Craciunul, alaturi de peste 50 de artisti romani si multe activitati creative, in fiecare zi, de la ora 10:00 la 19:00.

#Dichisar

Dichisar este unul dintre targurile care aduna desgneri si creativi romani, care isi expun creatiile, fie ele haine sau obiecte pentru casa. Evenimentul are loc la Impact Hub Bucuresti, in weekendul 12-13 decembrie, iar intrarea este gratuita.

Cloud No. 9

Are loc la The Ark Bucuresti (Strada Uranus, numarul 150), pe 19 si 20 decembrie si este un targ de design romanesc, unde tinerii creatori isi expun creatiile, pe care voi le puteti cumpara chiar de acolo.

Made in RO - Targ de design romanesc # 7

Tot in weekendul cu Cloud No. 9 se organizeaza un alt targ de design, la Impact Hub Bucurest, unde vor participa peste 55 de designeri din Bucuresti, Cluj, Timisoara si alte orase din tara. Intrarea este 10 lei.

Marché de Noël – Targul cadourilor de designer

Pe 12 si 13 decembrie, Marché de Noël aniverseaza 7 ani si se reinventeaza. Cu un aer proaspat, la fel de sarmant, NOËL se organizeaza la Casa Universitarilor si este un targ unde sunt expuse cele mai reusite creatii ale designerilor romani: bijuterii de autor, obiecte de design, beauty, arta si fashion.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera