Taqueria, noul fast food mexican din Promenada Mall

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Restaurantele mexicane din Bucuresti sunt putine la numar, asa ca ne-am bucurat cand s-a deschis Taqueria, pe Calea Floreasca 246B, in Promenada Mall. Mai au o locatie, pe strada Liviu Rebreanu, langa Parklake.

Ii gasiti la etajul 2, langa Pizza Hut, de luni pana duminica, intre orele 10:00 - 22:00.

Meniu

La Taqueria puteti manca buritto (22 - 23 lei), platouri (21 - 23 lei), salate (18 - 19 lei), quesadilla (13 - 14 lei) si tacos  (5 - 6 lei), fie cu pui, vita sau porc. Exista optiuni si pentru vegeteriani, fapt care ne-a placut.

Garnisiti totul cu chips (3,99 lei), guacamole (4,99 lei), chips & salsa (5,99 lei), chips & guac (6,99 lei), salsa & guac (6,99 lei), extra guac (3,99 lei).

In privinta bauturilor, puteti alege intre sucuri (4,99 lei), apa (4,99 lei), desperados (12,99 lei), sal (13,99 lei) si corona (14,99 lei).

Ce am comandat si cum a fost

Noi am incercat un platou cu carne de vita (23,99 lei) si un burrito cu pui (23,99 lei). Ambele preparate contin aceleasi ingrediente, cu exceptia carnii: orez/ salata, cascaval, fasole neagra, salsa, smantana si sos picant.

Sosul picant ne-a lasat cu gura deschisa, la propriu. Asa ca nu exagerati cu sosul, angajatii nu glumesc cand spun ca este iute. Avem mixed feelings despre mancare. Cred ca suntem putin dezamagiti. Mancarea a fost ok si atat. Si-a indeplinit scopul: a potolit foamea, dar a fost departe de un rasfat gastronomic.

Concluzie

Taqueria este o alternativa mai sanatoasa, am zice noi, pentru alte restaurante fast food pe care le gasiti in Promenada Mall. Noi va recomandam sa-i dati o sansa, mai ales daca sunteti fani mancare mexicana.

Ati fost la Taqueria? Cum vi s-a parut?

Album foto

 

Pe aceeasi tema:
1 comentariu

Taqueria, noul fast food mexican din Promenada Mall
MT
#1 -

Comentariu nou

Mancre fara gust! Gust ranced! Scump prost insalubru!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera