Tao, restaurantul chinezesc cu bufet all you can eat la pranz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De ceva timp incoace, tot revenim la Tao, restaurantul chinezesc de pe Delea Noua - mancarea e foarte buna si vine repede, portiile sunt mari, preturile ok. Asa ca ne-am propus sa vedem si bufetul cu care se lauda la pranz, un all you can eat la 23 lei.

Bufetul este disponibil de luni pana vineri, intre orele 12-16, dar e bine sa ajungeti pana in ora 15, ca sa prindeti tavile pline:

 
Am gasit pui cu urechi de lemn, pui picant cu legume, vita neagra picanta, chiftelute in sos chinezesc, rata crocanta cu legume, cartofi in sos chinezesc, orez si paste cu legume si ou, pui Shanghai, pachetele de primavara, salata chinezeasca si de varza.
 
Ei, acum ca te-am vazut, bufetule, putem comanda linistiti in continuare din a la carte. Stim, vei spune ca suntem niste snobi, dar ne plac plitele incinse, sfarainde. Asta e! Sa-ncepem deci cu o supa acra-picanta si pachetele de primavara, fiecare la 8 lei.
 
Metropotamul vegan va continua cu spaghete de orez cu legume (fara ou, spre deosebire de oferta ta, bufetule) si branza de soia cu ceapa si legume (16 lei), iar metropotamul carnivor cu clasica vita pe plita incinsa (24 lei) + orez cu legume si ou (8 lei).
 
Ah, si-aduceti sa pozam si-un pui cu ciuperci chinezesti (tot la 24 lei), dupa care la pachet cu el, pentru ca mai vine ea si seara.
 
 
Toate au fost foarte bune, cum suntem de altfel obisnuiti sa fie la ei - si suntem tentati sa le dam un 8/10 la capitolul mancare. Ne-a placut pana si supa cu legume si ou, iar noua rar ne plac pe undeva supele chinezesti (de obicei prea soy-oase si picante).
 
Stiam asadar ca sosise timpul sa trecem Tao prin testul final: desertul. Pe care, culmea, nu l-am ales de pe pagina cu deserturi, ci de pe prima pagina, cea cu aperitive - e vorba de painea chinezeasca prajita cu crema de lapte (12 lei).
 
Am zis ca luam doar sa gustam si sa ne facem o parere. Ei bine, nu. Am ajuns chiar sa cerem inca un bol cu crema de lapte si nu ne-ar fi putut lua nimeni painicile alea din fata.
 
Ceea ce ne-a amintit de singurul desert chinezesc cu care am mai patit asta - crema de lapte prajita, servita cu sos de afine si lapte condensat, de la restaurantul 5 Elemente, care e cam cel mai bun chinezesc din Bucuresti in momentul asta.
 
Deci te vedem bine, Tao. Recomandam si asteptam impresii.
 
PS: livreaza si la domiciliu & gasiti mai multe poze aici
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera