Surf'n'Fries - locul cu cei mai buni cartofi prajiti la cornet din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De fiecare data cand aterizam prin Olanda sau Belgia, ajungem inevitabil sa ne intrebam de ce nu se vand cartofi prajiti la cornet si in Bucuresti. Stim, fac rau la colesterol, dar din cand in cand nu faci o paguba atat de mare daca-ti satisfaci pofta cu o portie de cartofi prajiti.

Ei bine, iata ca acum s-a deschis si in Bucuresti un astfel de loc, de unde poti sa-ti iei un cornet de cartofi prajiti cu tot felul de sosuri. Se numeste Surf'n'Fries si se afla la Piata Unirii, langa Hanul lui Manuc.

Surf'n'Fries Surf'n'Fries

Nu sunt tocmai ca cei belgieni (este vorba despre o franciza croata), dar sunt cei mai buni cartofi prajiti din Bucuresti. Noi i-am gustat pe cei clasici, portie mare, cu sosuri de usturoi si ierburi aromatice, la pretul de 9,95 lei (ii gasiti si la portie mica 5,95 lei), si am fost foarte multumiti.

Va spunem de acum ca daca-i serviti pe drum o sa atrageti multe priviri curioase, din cauza ambalajului colorat si atipic pentru peisajul bucurestean.

Surf'n'Fries Surf'n'Fries

In afara de cartofi prajiti, mai puteti incerca aici si alte prajeli: broccoli & cheese nuggets, aripioare de pui, nuggets de pui, chili & cheese Nuggets sau mozzarella sticks. Totusi, nu recomandam sa va faceti un obicei din a lua pranzul aici, daca tineti sa nu aveti probleme cu colesterolul si sanatatea.

Bineinteles, ca orice fast-food care se respecta, au si meniuri. De exemplu, Meniul Wingsurf: portie mare de cartofi + 5 aripioare +1 bautura racoritoare (din gama Pepsi) + 2 sosuri (puteti alege dintr-o gama de 15 sosuri) la pretul de 19.95 lei.

sursa foto

In cazul in care va plimbati prin oras si vi se face pofta de o portie de cartofi prajiti, tineti minte ca la Surf'n'Fries ii gasiti pe cei mai buni din Bucuresti. Noi va recomandam sa-i luat to go, pentru ca daca ii mancati inauntru, o sa iesiti mirosind a prajeala.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera