Summer Journey - Un mod de a petrece vara (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fiecare pub, terasă sau restaurant reprezintă un mod de a petrece vara în oraș. Summer Journey este propunerea noastră, Journey Pub, pentru această vară.

1__Foto1_-_KeyVisual__Medium_.jpg

Deși înghețata este unul dintre cele mai răspândite produse de vară, înghețatele artizanale nu se găsesc la tot pasul. Noi servim gelato, un tip de înghețată care provine din Italia și care înseamnă, printre altele, textură mai fină și conținut redus de grăsime. Furnizorul nostru, Gelato Mio, produce gelato artizanal respectând rețeta italiană clasică și folosind numai ingrediente naturale. Iar, pe lângă gelato-ul simplu, la noi găsiți affogato - gelato de Vanilie de Madagascar peste care se toarnă un shot de espresso.

2__Foto2_-_Gelato__Medium_.jpg

Fiind vară, fructelor trebuie să le acordăm un rol important. Noi le amestecăm cu gheață și le trecem prin blender pentru a pregăti 4 smoothies de vară: cel tropical, cel cu fructe de pădure, cel „verde” - la propriu și la figurat - și cel piersicos. Și, pe lângă smoothies, am pregătit pentru această vară și 3 „health drinks”: un punch de pepene, un suc proaspăt de mentă și o gingerată - băutura noastră cu gust puternic de ghimbir.

3__Foto3_-_Smoothies__Medium_.jpg

Așa cum o zice și numele lor, ice tea-urile pe care le veți găsi în meniul nostru de vară sunt infuzii făcute pe loc, răcite și servite cu gheață. Le preparăm din blend-uri special create de compania germană de ceaiuri Althaus, cea responsabilă și pentru linia de ceaiuri calde de la Journey.

4__Foto4_-_IceTeas__Medium_.jpg

Cum multe seri necesită și o doză de relaxare, avem pe listă și summer cocktails: pe bază de gin, mixuri de alcool cu fructe, precum și clasica Sangria, pe bază de vin roșu. Și, cum tot a venit vorba de vin, la noi veți găsi o selecție de vinuri provenite de la unele din cele mai apreciate crame ale momentului. Fiecare dintre cele 8 vinuri rosé și 16 vinuri albe, servit bine răcit, singur sau lângă preparatul potrivit reprezintă un final perfect pentru o zi toridă. Cum vara nu putea lipsi berea, am pus la rece atât „clasice”, cât și specialități și beri artizanale.

5__Foto5_-_Cocktails__Medium_.jpg

Nu rămâne decât să vă alegeți cadrul - fie că e vorba de terasa noastră înverzită sau de spațiile interioare răcite - și Summer Journey poate începe. 

Urmăriți pagina noastră de facebook pentru ofertele speciale care vor urma.

6__Foto6_-_Terasa__Medium_.jpg

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera