Snow Delivery în Parcul Circului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Duminică, 4 martie între 11:00-16:00, cei de la Street Delivery împreună cu o mână de studenți & profi la Arhitectură din cadrul proiectului I’MUAU ne invită la Snow Delivery în Parcul Circului.

Eschimoșii aveau 52 de nume pentru zăpadă, atât de importantă era pentru ei. Noi avem doar vreo 4, dar suntem fermecați de fiecare dată când ne acoperă orașul (mai puțin șoferii, știm). Și tu o iubești la fel de tare?

Dacă răspunsul e “DAAA!!!”, atunci uite un Apel Către Toți Copiii (și către cei care încă se mai simt copii): HAI AFARĂ LA ZĂPADĂ! Hai să ne rostogolim prin nămeți, să ne jucăm și să facem lucruri din omăt, un material atât de delicat și de versatil.

Organizatorii Snow Delivery.

28577788_10156280866457074_2095075743471646334_n.jpg

Ce vom face la Snow Delivery:
►Vom crea un labirint sau un traseu prin zăpadă și să inventăm un joc — SnowMazing!
► Vom construi cazemate!
► Bineînțeles, vom face oameni de zăpadă și îngeri — Snow Man’s Land!
► Ne vom da cu sania (avem și un mic derdeluș!)
► Vom trage la țintă cu bulgări!
► Vom construi mobilier confortabil din zăpadă (ce bine ne-ar sta într-un scaun imens!)
► Vom amesteca vopseluri alimentare non-toxice în sticle cu apă și să colorăm!
► Vom căuta urme de animale în zăpadă.
►Vom paricipa la Olimpiadă de vară în zăpadă: cursa de 100 m, săritura în lungime, cursa cu troiene, volei pe gheață șamd.

Sunt doar câteva idei, sigur mai aveți și voi o groază. Puteți să luați parte la acestea sau puteți veni cu altele noi.

Participarea este liberă și gratuită, tot ce suntem rugați este să-i respectam pe cei din jurul vostru și să ne jucăm frumos.

► IMPORTANT: Echipați-vă cu haine călduroase, căciuli, mănuși impermeabile, pantaloni de fâș. Dacă aveți cum, aduceți lopeți, nasturi, morcovi, decorațiuni, săniuțe sau saci de dat pe derdeluș. N-ar strica nici niște apă, ceai la termos, turtă dulce, bomboane, ciocolată, poate chiar vin fiert pentru cei mari :) Îi rugăm pe copii să vină însoțiți de adulți ca să le amintească de ce e iarna atât de fantastică.

 Vrem să ieșim afară la joacă, să folosim zăpada ca material de construcție, să strângem laolaltă oameni mari și mici, să creăm experiențe de neuitat prin care să recuperăm spațiul public și să ni-l asumăm în moduri creative. În urma acestui proiect pilot vom schița un kit modular care poate fi replicat în locuri diverse (în spatele blocului, în parc, pe străzi închise traficului), în orice altă comunitate și spațiu — zăpadă să fie!

Organizatorii Snow Delivery.

► Unde? Ne întâlnim la ora 11 la intrarea principală a Circului de Stat. Dacă ajungi mai târziu, sigur o să ne vezi de acolo.

► Când? Duminică, 4 martie, 11:00-16:00. Și oricând o să mai ningă așa de mult.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera