Smart Change - aroma unei povesti (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Aproape de punctul zero, centrul Bucurestiului, oaza de verdeata, trandafiri si regina noptii, ceai cald sau cu gheata, o cafea aromata, liniste si relaxare, toate si-au ocupat mandre locsorul lor in spatiul mereu pregatit pentru sarbatoarea racoroasa a fiecarei seri.

 1 2

Stop! S-au incurcat cumva lucrurile? Noi stim ca altfel este aici in mijlocul Capitalei, aglomeratie infernala, claxoane asurzitoare, nervi intinsi la maxim, agitatie!

Eei, lucrurile nu s-au incurcat chiar de tot, insa oaza de serenitate, da, este tot aici, ca o alinare a vietii citadine, la doi pasi de Piata Romana.

Asa ne-am gandit noi sa venim in sprijinul angoasei orasenesti cu o transcendere pe un plai decupat de pe o fila de poveste. Si da, avem si poveşti, avem club de carte, dezbatere a lecturilor ce ne-au marcat existenta.

3 4

Ce imbinare! Setea de cunoastere contopita cu setea caniculara! La Smart Change avem parte de liniste, lectura si bauturi delicioase! Sincer, ce poate fi mai placut pe o arsita citadina?
Distractie, probabil ca vrem si distractie! Da, avem, avem cu de toate!

Karaoke, petreceri tematice, board games, proiectii saptamanale de filme.

 5 6

Iar de sunteti impatimiti ai shopping-ului avem si pentru voi SmarTalcioc, nu un targ pur si simplu, ci numai produse hand made, accesorii unicat, hainute, jucarii.

Stingem setea iubitorilor de arta cu expozitiile unor tineri artisti ambitiosi si cu un talent aparte. Avem si cursuri...cursuri multe: dezvoltare personala sub diverse forme, arta, limbi straine cu traineri vorbitori nativi.

7 8

Periodic avem si piese de teatru si ne laudam si cu teatru-labirint. V-ati pierdut vreodata intr-un labirint? Cu siguranţă este foarte captivant, insa la Teatrul Labirint este mai mult decat atat, pentru ca “va pierdeti” si va regasiti printre personajele si decorurile E-ului interior.

Spatiul Smart Change va poate fi pus la dispozitie si pentru un eveniment propriu, o zi de nastere petrecuta intr-un cadru intim sau pur si simplu o seara deosebita impreuna cu cei dragi.

Pentru cei mari, dar si pentru cei mici, Smart Change ofera spatiul si indrumarea in organizarea petrecerii mult visate.

9 10 11

Fie ca doriti sa participati la unul dintre evenimentele noastre sau doar sa savurati un ceai parfumat, o limonada rece, un cocktail deosebit ori un pahar de vin bun in gradina mereu inflorita sau in interior, langa frumoasa biblioteca in forma de Cheia Sol, Smart Change va asteapta cu portile deschise, in fiecare zi!

Aaa... inca un pont: intrebati barmanul de promotia saptamanii, cu siguranta va va relaxa simturile dar si buzunarul, pentru ca intr-o poveste cum altfel sa fie preturile, decat tot de poveste, prietenoase si gata sa-si faca noi amici.

12 13

2 comentarii

Smart Change - aroma unei povesti (P)
Renate
#1 -

Comentariu nou

Agitatia din Bucuresti te oboseste?
Vrei un loc unde sa te retragi pentru cateva ore si sa uiti problemele cotidiene?
SMART CHANGE, locul ideal pentru a savura un ceai alaturi de o carte buna.

Smart Change - aroma unei povesti (P)
Catalina
#2 -

Recomandat :)

Un loc în care înveţi, socializezi şi te simţi bine!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera