Shoteria - primul shotbar din Bucuresti unde bei si te distrezi pana dimineata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca in ultima vreme am pictat cani in cafenele sau ne-am luat mancare la pachet, acum am dat o fuga prin Centrul Vechi si am descoperit un nou local deschis pe strada Selari nr. 17 de putin timp. 

Shoteria este primul shotbar din Bucuresti, cu o multime de combinatii de shot-uri, dar si cu remedii anti-mahmureala. Inca de la inceput, esti avertizat ca ai intrat in statia de prima alcoolizare / statia de prima reabilitare.

Conceptul barului mizeaza pe ideea de calatorie, atat lista de preturi pentru alcool cat si lista de preturi pentru remedii anti mahmureala fiind sub forma panourilor sosiri/plecari din aeroporturi.

Decorul si muzica ne-au adus aminte putin de Fire, locul fiind aerisit, spre deosebire de multe alte localuri din Centrul Vechi unde nu poti respira din cauza fumului.

Un mare plus al localului il reprezinta barmanii, care sunt foarte sociabili, interactioneaza cu clientii si te trateaza ca pe un prieten de-al lor. Isi fac timp sa vorbeasca putin cu fiecare om in parte si le recomanda tuturor bauturi.

Shot-urile sunt impartite pe categorii, iar preturile variaza in functie de taria lor.Astfel,intre 5 si 14 lei sunt cele pentru baieti si fete, intre 10 si 28 de lei sunt cele pentru cupluri (in pret intra doua shot-uri) si intre 25 si 70 de lei sunt cele pentru gasca (in pret intra cinci shot-uri + unul gratis).

  

Avand atat de multe sortimente, l-am intrebat pe barman ce ne recomanda, iar cu ocazia asta am aflat un top trei al celor mai cerute - Pornstar (9 lei), Downtown (9 lei) si Melon Ball (5 lei).

Trebuie sa va spunem ca recomandarile lui nu au dat gres, toate fiind super aromate si cu o cantitate de alcool exact cat trebuie.

La "statia de reabilitare" gasiti fresh-uri, smoothie-uri si tot felul de remedii pentru mahmureala. Noi ne-am luat o Gingerata (14 lei), foarte racoritoare si care te trezeste instant.

Tot la capitolul asta, va recomandam sa incercati Kombucha (12 lei), un ceai fermentat care te revigoreaza si iti da puterea sa dansezi mai departe.

Cu toate ca e deschis de cateva saptamani, Shoteria are toate sansele sa devina unul dintre cele mai populare baruri din Centrul Vechi. Spunem asta pentru ca, pe langa atatea localuri care nu iti spun nimic, el reuseste sa se diferentieze prin atmosfera si originalitate.

Va recomandam cu drag ca treceti pe aici daca vreti sa petreceti o seara misto alaturi de prietenii vostri.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera