Shift - acelasi loc cool de la Gradina Icoanei, cu mancare delicioasa si un nou design modern

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Prima oara va povesteam despre Shift in 2010 si de atunci si pana acum, localul de la Gradina Icoanei a devenit unul dintre preferatele noastre.

In prezent, Shift-ul are terasa in constructie (abia asteptam sa se deschida) si si-a schimbat complet interiorul, cu un design mult mai urban si minimalist; seamana acum cu fratiorul de la Universitate, Alt-Shift.

Restaurantul de pe Eremia Grigorescu 17 a devenit unul dintre locurile cu traditie din Bucuresti, care a reusit sa-si pastreze atmosfera relaxata, mancarea buna si servirea rapida.

Noul design este, dupa cum va povesteam mai sus, minimalist - axat pe mult lemn si scaune albe dintr-un material asemanator plasticului, foarte comode.

Ferestrele mari permit luminii sa patrunda in interiorul casei, iar asta ofera un sentiment familiar si calduros localului.

 

Designul scaunelor este unul inedit si s-au pus mai multe tejghele la care poti sta, ca la bar, pe scaune inalte si confortabile.

Totul arata foarte hip si daca nu sunteti fumatori, va recomandam neaparat sa mergeti in camera acoperita cu blanita de la mansarda - o sa va placa la nebunie.

Chelnerii sunt simpatici, se misca rapid si nu ezita sa ofere recomandari atunci cand sunt intrebati.

 

Shift-ul e genul de loc unde te simti ca acasa si pare ca ai iesit putin din Bucurestiul agitat si ai ajuns intr-un loc cool dintr-un oras urban, cum ar fi Londra sau Berlin.

In ceea ce priveste preturile, acestea sunt putin peste medie, insa nu s-au modificat foarte tare de-a lungul anilor.

Cafelele sunt intre 10-17 lei, berea e 8-10 lei, sucurile la fel. Meniul are multe specialitati italienesti - de la tot felul de sortimente de paste, la salate sau preparate din carne de pui sau vita. Preturile variaza intre 15 si 35 lei.

Noi ne-am comandam un Quiche Lorraine, Scamorza Al Forno Con Tartufo si o portie de penne quatro formaggi. La desert ne-am luat o tarta cu bezea si fructe de padure.

Unele dintre cele mai bune paste din Bucuresti le-am mancat la Shift, iar cele quatro formaggi nu ne-au dezamagit nici acum - gustoase, satioase, proaspete; intr-un cuvant, delicioase!

Quiche-ul este nou in meniu si este facut dintr-un aluat special, foarte moale si bun. Este mai mult un aperitiv, in sensul in care nu este foarte mare, dar sigur o sa va placa daca-l incercati.

Scamorza Al Forno Con Tartufo este un fel de branza cascaval cu ciuperci si prosciutto care se mananca cu paine prajita. A fost tare buna!

Desi am zis ca nu mai avem loc si de desert, ne-am incercat norocul cu acea tarta cu bezea si recunoastem ca nu ne-a parut rau deloc - pur si simplu ni s-a topit in gura.

 

Shift-ul de la Gradina Icoanei e un local popular in oras si are toate sansele sa ramana asa - nu si-a schimbat standardele de-a lungul anilor, iar asta nu poate decat sa ne incante.

Revenim de fiecare data cu placere aici si va invitam si pe voi sa o faceti, iar apoi sa ne povestiti, in sectiunea de comentarii de mai jos, cum vi s-a parut.

Album foto aici.





Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera