Seneca AntiCafe - ceainaria din Bucuresti unde platesti timpul, nu consumatia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Da, ati citit bine, in Bucuresti s-a deschis o cafenea / ceainarie in care nu platesti consumatia, ci timpul pe care-l petreci aici (8 lei/ ora). Asta inseamna ca te poti servi de cate ori vrei din cele puse la dispozitie in mica bucatarie: ceai, covrigei, biscuiti, fructe, limonada, cafea instant etc.

E adevarat, la acest capitol oferta nu este foarte generoasa, insa iti este permis sa iti aduce bauturi si mancare din afara, singura interdictie: bauturile alcoolice (si fumatul, bineinteles). 

In acelasi timp, pentru cei 8 lei / ora, Seneca AntiCafe iti pune la dispozitie o biblioteca destul de mare, cu titluri in limba engleza si romana si aparitii dintre cele mai noi, boardgames (vreo 50), wi-fi, calculatoare etc.

Seneca AntiCafe Seneca AntiCafe

Locul este perfect pentru cei care au de facut proiecte la comun, pentru brainstorming-uri sau pentru cei care pur si simplu au de pierdut cateva ore prin oras. De asemenea, aici se vor organiza conferinte, workshopuri, expozitii, proiectii de filme, posibil si piese de teatru etc.

Seneca AntiCafe este impartita in 5: zona de relaxare - cu fotolii, masute si un decor cochet, libraria - cu multe carti, bufetul cu autoservire, spatiul de workshopuri (cu proiector, scaner, imprimanta, calculatoare etc.) si scena cu amfiteatru.

Senzatia pe care ti-o da locul este aceea "sufragerie" sau de hostel, si te trezesti rapid cu sentimentul ca esti de-al locului. 

Seneca AntiCafe Seneca AntiCafe

Gazdele sunt foarte prietenoase si amabile, iti raspund cu zambetul pe buze si cu multa rabdare la toate intrebarile, lucru care face ca atmosfera sa fie si mai placuta.

In mod clar, nu este un loc in care sa iesi cu prietenii zgomotosi la bere, dar cu siguranta este un loc in care te simti ca acasa si in care iti poti face prieteni noi printr-un schimb de experienta in hobby-uri.

Seneca AntiCafe Seneca AntiCafe

In timpul vizitei noastre am incercat sa profitam de tot ce pune la dispozitie Seneca AntiCafe: am dat iama in bucatarie, am cotrobait prin biblioteca, ne-am jucat, am si lucrat un pic si ne-am simtit tare bine. Am stat o ora si 15 minute, am platit 10 lei si le-am asigurat pe gazde ca mai venim, ceea ce va recomandam si voua.

Vezi mai multe poze de la Seneca AntiCafe

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera