S-a redeschis terasa Monteoru - un pic mai colorata, dar cam atat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Terasa Monteoru este un loc linistitor atunci cand vrei sa scapi de aglomeratia si agitatia orasului. Si, culmea, se afla intr-una dintre cele mai aglomerate si traficate zone din Bucuresti: Calea Victoriei.

In week-end-ul care tocmai a trecut aceasta si-a redeschis portile pentru public, asa ca i-am facut si noi o vizita duminica la pranz. Ne asteptam sa gasim mai multe schimbari, dar in afara de faptul ca terasa a prins ceva mai multa culoare (mobilierul de aici fiind pictat si decorat cu pernute colorate), modificarile sunt in acest moment de nesesizat.

Terasa Monteoru, 2015 Terasa Monteoru, 2015

Pentru evenimentele din interiorul casei mai avem de asteptat pana in toamna, iar meniul de mancare nu este inca gata. De asemenea, nici wi-fi nu exista pe terasa (dar e posibil ca intre timp acest minus sa fi fost corectat).

Atmosfera este placuta, servirea este prietenoasa, amabila si atenta.

Cat despre meniu, preturile sunt dupa cum urmeaza: bauturi lungi 16 - 18 lei, cocktailuri 23 lei, berea 8 - 10 lei, racoritoarele 7 - 8 lei; ceva mai ieftine ca la vecinii de la Eden. Insa, am descoperit ca preturile din meniu nu coincid intotdeauna cu cele de pe nota de plata.

De exemplu, ne-am bucurat sa vedem ca putem comanda la o terasa din centrul Bucurestiului o bere nefiltrata (Holsten) cu 8 lei, nu cu de la 12 lei in sus, dar pe nota de plata a aparut cu un leu in plus... nu stim de ce, dar, oricum, 9 lei pentru o nefiltrata tot e un pret bun pentru centrul Bucurestiului. Pentru comparatie, la Eden o nefiltrata (Paulaner) costa 16 lei.

Terasa Monteoru, 2015 Terasa Monteoru, 2015

De asemenea, terasa este mai putin prietenoasa atunci cand ploua. Spre deosebire de anul trecut acum au mai ramas doar doua umbrele in toata gradina de vara.

Terasa Monteoru, 2015 Terasa Monteoru, 2015

Treceti pe la Monteoru daca sunteti in cautarea unei terase mai retrase, mai intime, ceva mai iefina ca terasele vecine si cu o atmosfera de relax total... e adevarat, nu veti da peste amalgamul de hipsteresc din Eden, dar poate asta e si ideea.

Vezi mai multe poze de pe terasa Monteoru

1 comentariu

S-a redeschis terasa Monteoru - un pic mai colorata, dar cam atat
Liana
#1 -

Comentariu nou

TRAFICÁ, trafichez, vb. I. Intranz. A face negoț (cu o marfă ilicită). – Din fr. trafiquer.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera