S-a redeschis terasa J'ai Bistrot - un loc ieftin si cu o atmosfera de vacanta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand am vizitat pentru prima oara terasa J'ai Bistrot, in urma cu 2 ani, va spuneam ca am descoperit aici "Vama din Bucuresti". De atunci, lucrurile nu s-au schimbat prea mult... poate doar in bine.

Terasa s-a redeschis de ceva vreme si arata foarte bine, a mai prins culoare, zona din spate este umbrita de o bolta de plante agatatoare si copaci, in timp ce in zona din fata barului poti sa stai sa faci o baie de soare; tot in spate de tot exista si o zona cu hamace si nisip, pentru copii sau pentru o leneveala bine meritata.

Preturile au ramas mici si acum se poate comanda si mancare. Dar sa va dam si niste preturi ca reper: berile costa de la 6 lei in sus - o nefiltrata de la Ciuc costa 7 lei, dar puteti alege si un Edelweiss la 14 lei; vinurile la pahar au preturi intre 7 si 15 lei, iar sticlele costa intre 38 si 70 de lei, aveti si optiunea unei carafe de 500 ml de vinul casei - 13 lei.

Racoritoarele costa 5 -6 lei, iar limonadele 11 - 12 lei.

Daca va e foame, exista meniul zilei care costa 21 de lei si consta in doua feluri de mancare: supa si fel principal cu garnitura. Acesta se schimba zilnic, noi am prins o supa de legume (foarte buna si intr-o cantitate generoasa, cum se poate vedea si din poza) si un piept de pui la gratar cu cartofi cu chimen si salata (singura observatie ar fi faptul ca pieptul de pui a fost cam micut, dar poate ne era noua foarte foame).

In orice caz, preturile sunt foarte bune fata de cele practicate de concurenta din zona (Eden si Monteoru). Alte preturi la mancare: salatele 18 - 27 de lei, omletele 10 - 18 lei, porc in crusta de parmezan cu cartofi wedges si sos de fructe de padure - 28 de lei, supa crema - 11 lei, piept de pui cu ardei rosu in sos de miere - 24 de lei, deserturi - 15 lei etc.

J'ai Bistrot, 2015 J'ai Bistrot, 2015

Atmosfera este minunata, aici chiar te simti ca intr-o mini vacanta, departe de Bucurestiul betoanelor si al traficului infernal. Am simtit ca am putea sa ne petrecem intreaga zi aici, mai ales ca toata terasa este impanzita cu prize, deci, va puteti incarca atat telefoanele, cat si laptopurile, pentru o zi de munca relaxata, in aer liber. Wi-fi-ul merge si el foarte bine.

J'ai Bistrot, 2015 J'ai Bistrot, 2015

Dupa pranzul copios si berea rece la draft, ne-a luat un pic somnul si ne-am fi retras intr-unul dintre hamace, mai ales ca muzica celor de la Arcade Fire, care se auzea in surdina pe toata terasa, ne indemna si ea la visare.

Am rezistat acestei tentatii si ne-am urcat pe biciclete pentru a descoperi si alte locuri pe care sa vi le recomandam.

J'ai Bistrot, 2015 J'ai Bistrot, 2015

Daca vi se face dor de o mini vacanta, dar nu aveti nici timpul necesar, nici bani prea multi, dati o fuga pana in J'ai Bistrot... de aici, aproape ca se aud valurile marii... 

Vezi mai multe poze din J'ai Bistrot

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera