S-a redeschis terasa Eden - preturi mari, spatiu mai mic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Avand in vedere ca Bucurestiul a inverzit peste noapte si ca deja simtim cu totii ca vara e aproape, ne-am gandit sa trecem prin Eden sa vedem cum se prezinta terasa.

Am descoperit ca aceasta s-a redeschis si este functionala. Deci, puteti oricand sa treceti pe acolo pentru a lenevi la soare sau pe seara pentru a bea o bere cu prietenii.

Din pacate, preturile au crescut destul de mult.

Terasa Eden, 2015 Terasa Eden, 2015

De exemplu, cea mai ieftina bere din meniu este 10 lei - un Heineken la draft (0,4 l) sau un Heineken la sticla (0,33 l). Edelweiss-ul la draft s-a scumpit si el, acum costand 16 lei.

Insa, gasiti si Harghita la sticla la 8 lei, dar nicio bere al carei pret este sub 10 lei nu este trecuta in meniu... Asa ca mai bine intrebati la bar, ca sa nu va treziti ca dati 10 lei pe un draft de Heineken pe care nici nu vi-l doriti.

Cocktailurile costa 22 de lei, iar vinurile costa toate 90 de lei la sticla sau 15 lei la pahar. O cola costa 8 lei / pahar.

Terasa Eden, 2015 Terasa Eden, 2015

De asemenea, acum se poate comanda pe terasa si macare de la bistro Eden. Insa trebuie sa sunati la un numar din meniu pentru a face comanda, care apoi va este adusa pe terasa. Din pacate, ultima noastra experienta cu mancarea din bistro Eden a fost foarte dezamagitoare - in niciun caz nu recomandam burgerul de aici, care a venit servit in chifle ca la Mc si cu cartofi prajiti extrem de uleiosi si arsi...

Terasa Eden, 2015 Terasa Eden, 2015

Spatiul terasei s-a mai micsorat, o buna parte din spate, de langa intrarea din strada Banului, fiind inchisa. Dar e deschisa "terasa din groapa", foarte draguta si racoroasa.

Nici mesele de ping pong nu au fost scoase inca, dar probabil ca odata cu intrarea verii in drepturi vor aparea si acestea. Desi, in spatiul unde se aflau anul trecut mesele de ping pong, acum au aparut niste mese mai lungi pentru a acomoda grupurile mai mari.

Terasa Eden, 2015 Terasa Eden, 2015

Bon fiscal? Ce-i aia?

Speram totusi sa nu-i calce ANAF-ul, dar n-ar fi rau sa mai si scada un pic din preturi, nu de alta, dar nu credem ca-si doresc sa atraga publicul din Chaboo.

Pe de alta parte, este posibil ca acesta sa fie ultimul an de functionare si Eden sa se inchida, intrucat la inceputul lui 2015 Primaria Capitalei, prin Comisia Tehnica de Urbanism, a dat unda verde proiectului imobiliar din spatele palatului Stirbei de pe Calea Victoriei.

Acesta presupune ridicarea unui centru comercial si de locuinte in spatele cladirii monument istoric pe fostele gradini ale palatului. Odata cu demararea acestui proiect, probabil ca Terasa Eden se inchide.
 

Vezi mai multe poze cu terasa Eden, 2015

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera