Restaurantul Capricciosa, locul cu cele mai bune paste si cea mai buna pizza din Baneasa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Restaurantul Capricciosa din Baneasa este un restaurant apreciat de multi bucuresteni si cum au ajuns si la urechile noastre laudele am decis sa facem o vizita inopinata. Asta pentru ca nu credem vorbele frumoase, ci doar ce vedem cu ochii nostri, iar aprecierile le acordam in functie de mancarea din farfurie si gustul ei.

Cum ajungeti acolo? Mergeti pe soseaua Bucuresti - Ploiesti si nu o luati prin pasaj, ci la intersectia din apropiere de aeroportul Baneasa faceti la stanga si la 100 de metri pe dreapta se afla Capriciossa.

Inauntru era agitatie mare si locul aproape plin. Cu greu am gasit o masa mica, unde am stat cam inghesuiti si stingheri.

Decorul nu iese cu nimic in evidenta, insa ne-a placut ca exista si sala pentru nefumatori unde am vazut parinti care au putut sa isi aduca linistiti copiii sa manance, fara sa fie nevoiti sa inhaleze fumul celor din jur.

Totodata, daca vreti sa aveti parte de intimitate nu este cazul aici, pentru ca sansele sa auziti conversatiile de la mesele vecine sunt mari, locul fiind destul de aglomerat.

Ce gasiti in meniu...

Paste, peste, pizza si multe altele.

Carpaccio di tonno e pesce spada afumicati (39.4 lei), Calamari alla genovesse su spaghetti kamut (50.8 lei), tagliere del norcino (26.1 lei), linguine putanesca (29 lei), vitello con porcini e tartuffo fresco (35 lei).

Mai puteti comanda porchetta (22.4 lei), saltimboca alla Romania (20.4 lei), crostini fegatini di pollo e porcini (18 lei), mortadella tagliato a mano (23 lei), piatto di salmone della casa (30 lei), sformata di spinaci (19.5 lei), melanzane alla sorrentina (17.5 lei), insalata di baby spinaci con noci e mascarpone (22.9 lei).

La pizza au diverse sortimente printre care boscaiola (28.2 lei), rustica (26.8 lei), estiva (30 lei) si altele.

De baut puteti comanda racoritoare (6 lei), sucuri naturale ( 7 - 11 lei), bere - Heineken (8.5 lei), Paulaner (18.5 lei), Ursus Black (8.5 lei), Leffe (12 lei) sau vin (cea mai ieftina sticla costa aproximativ 60 lei).

Ce am comandat...

Cu greu ne-am decis pentru ca oferta era mai mult decat tentanta. Si totusi am ales sa mergem pe varianta paste: farfalle caprese (20.4 lei) si rigatoni con porcini (22.9 lei).

Delicioase de-a dreptul. In plus, ne-a placut ca am avut la discretie parmezan, ca sa ne punem dupa pofta inimii. Ce reprosam insa este faptul ca portiile ni s-au parut cam mici. Stim ca nu trebuie sa plecam satui de la masa, dar nici cu senzatia ca nu ne-a ajuns nici pe o masea.

La desert am comandat tort cu capsuni si mascarpone (17.5 lei), care insa nu ne-a prea placut din cauza foilor insiropate cu cacao. Cu siguranta gustul se completa mai bine daca avea un blat putin crocant cu miere.

In concluzie...

Capricciosa este un restaurant cu mancare buna, la care ar trebui sa mergeti daca vreti sa luati masa in familie, cu copiii si parintii. Dar e bine sa stiti ca preturile sunt peste medie pentru portiile pe care servesc.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera