Restaurantul Burebista, locul elegant si boem din centrul Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Restaurantul Burebista de pe strada Batistei este unul dintre acele locuri din Bucuresti care au vechime si au rezistat de-a lungul anilor. Ultima data am trecut pe la restaurantul Burebista in 2006 asa ca am decis sa il revizitam.

Locul are o aura eleganta si boema, drept urmare ne-am simtit putin stingheri luand in considerare ca eram intr-o tinuta lejera in timp ce oaspetii din jurul nostru aveau tinute elegante. Insa am fost primiti de personalul restaurantului cu zambetul pe buze si cu multa amabilitate.

Atmosfera este una linistita, cu muzica buna in surdina, mesele asezate rasfirat ca sa nu fii obligat sa asisti la discutiile vecinilor, iar chelnerii sunt imbracati elegant.

Ce gasiti in meniu...

Feluri de mancare variate pentru toate gusturile. De exemplu, la antipasti freddi: prosciutto melone (16 lei), fagioli e tonno (20 lei), caprese (18 lei), antipasti caldi: cozze ale marinara (18 lei), calamari friti (18 lei), mozzarela in carrozza (18 lei) sau melanzane ripiene (17 lei).

Daca aveti chef de paste gasiti paste taglliatele con melanzane e mozzarella (24 lei), rigatoni al tonno (28 lei), lasagna bolognese (28 lei), pomodoro rughetta e parmigiano (18 lei), scoglio (32 lei), insalata all avocado (24 lei).

De asemenea, mai puteti comanda scaloppina al vino bianco (26 lei), pollo alla griglia (18 lei), cotoletta di vitello (33 lei), galletto alla griglia marinato con ricetta della casa (54 lei), patate ala campagnola (9 lei), funghi porcini (14 lei) si altele.

E bine sa stiti ca intre 12:00 si 17:00 au meniu de pranz cu 20 de lei.

Cat despre bauturi gasiti cocktail-uri (17 lei), vinuri (incepand cu 60 de lei sticla), bere (8 lei), racoritoare (6 lei), cafea (7 lei), limonada cu diverse arome (14 lei), punch (14 lei) sau smoothie - uri (14 lei).

Ce ne-am comandat...

Cu greu am decis ce am vrea sa bem si sa mancam. Asa ca am ales o limonada rose cu sirop de trandafiri si pulpa de aloe vera (14 lei). Ne incumetam sa spunem ca a fost una dintre cele mai bune limonade pe care le-am baut in Bucuresti.

La mancare am ales risotto cu pollo e porcini (27 lei), care ne-a fost adus la masa in maxim 15 minute. A fost putin cam sarat pentru gusturile noastre si nu am fost satisfacuti de gustul hribilor, pentru ca noi stim adevaratul gust al hribilor pe care i-am tot cules din padurile din Bucovina.

In concluzie...

Restaurantul Burebista este un loc frumos aranjat, potrivit pentru intalniri de afaceri sau pentru o intalnire aniversara. Preturile sunt medii, iar vara cu siguranta merita sa mergeti la terasa ca sa va bucurati de limonada cu arome.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera